Ništa ne prepuštaju slučaju

Kraljevska obitelj kuje posebne planove zbog princa Harryja i Meghan Markle dok iščekuju važnu im informaciju

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle i kralj Charles - 1 Kralj Charles Kralj Charles - 2 Kralj Charles - 3 Kralj Charles Princ Harry, Meghan Markle i kralj Charles Kralj Charles Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles - 1 +19 Meghan Markle i princ Harry - 1 Galerija

Kraljevska obitelj radi planove za dolazak princa Harryja i Meghan Markle na krunidbu kralja Charlesa jer žele biti spremni na sve moguće scenarije.

Pripreme za krunidbu kralja Charlesa u punom su jeku i ništa se ne prepušta slučaju, pa britanski mediji prenose da je kraljevska obitelj izradila čak dva plana, i to dok se iščekuje vijest hoće li princ Harry i Meghan Markle odlučiti prisustvovati tom velikom događaju.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa tek trebaju objaviti hoće li doći na krunidbu, međutim, glasnogovornik para potvrdio je da su primili poziv. Dodao je da će odluku donijeti u skoro vrijeme, a nagađa se da su Harry i Meghan u pregovorima s obitelji oko uvjeta njihova dolaska.

"Sastavljaju se dvije verzije planova za taj dan, jedna uključuje Harryja i Meghan, a druga ne", otkrio je dobro upućeni izvor za Daily Mail i dodao da raspored ostaje okviran jer čekaju njihovu potvrdu o dolasku.

Ovih je dana sve prokomentirala i slavna voditeljica i bliska prijateljica Meghan i Harryja, Oprah Winfrey te iznijela svoje mišljenje u jednoj emisiji na CBS-u o tome što bi par trebao učiniti u vezi s događajem.

"Mislim da bi trebali učiniti ono što smatraju da je najbolje za njih i za njihovu obitelj. To je ono što ja mislim. To je ono što je najvažnije, iako me nisu pitali za mišljenje", izjavila je Oprah.

Ona je inače i njihova susjeda u Montecito u Kaliforniji gdje žive od 2020. godine nakon što su odstupili sa svojih položaja viših članova kraljevske obitelji.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Matija i Lu Dedić Matija i Lu Dedić Marina Scotti Marina Scotti +12 Matija Dedić i Marina Scotti Celebrity Unuka Arsena Dedića izrasla je u pravu ljepoticu, a u rijetkom izlasku pažnju je krala i supruga Matije Dedića, evo kako izgledaju te dvije dame!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Corinna i Gina Schumacher - 4 Corinna i Gina Schumacher - 5 Corinna i Gina Schumacher - 4 Corinna i Gina Schumacher - 2 +3 Corinna i Gina Schumacher - 3 Celebrity Prijatelji tvrde da supruga Michaela Schumachera živi kao u zatvoru, a objasnili su i razlog zbog kojeg se gotovo nikad ne pojavljuje u javnosti

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene