zanimljivo...

Saveznik ili neprijatelj? Blizak prijatelj kraljevske obitelji otkrio što princ Charles zapravo misli o Meghan

Princ Charles, Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Princ Charles, Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) getty images 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Charles (Screenshot: Nova TV) - 1 Princ Charles, Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Kraljica Elizabeta II. i princ Charles (Foto: Getty Images) Charles i Camilla (Foto: Getty) Princ Charles i Camilla 2 (Foto: Getty) Princ Andrew i princ Charles (Foto: AFP) Meghan Markle i princ Charles (Screenshot: Nova TV) - 2 Meghan Markle i princ Charles (Screenshot: Nova TV) - 3 Princ Charles i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Princ Andrew i princ Charles (Foto: AFP) Galerija

Bliski prijatelj kraljevske obitelji, Nicky Haslam otkrio je što princ Charles zapravo misli o svojoj snahi.

Nakon što su Meghan Markle i princ Harry objavili rat medijima i podigli čak dvije tužbe protiv tri britanska tabloida, oglasio se blizak prijatelj princa Charlesa, Nicky Haslam, koji je otkrio što prijestolonasljednik zapravo misli o svojoj snahi Meghan i njezinoj problematičnoj obitelji. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Charles je do sad u medijima bio prikazivan kao veliki prijatelj Meghan, čak ju je pratio i do oltara kada se udavala za Harryja. Navodno je bio voljan popuniti prazninu u njezinom životu koja je nastala kada je raskinula sve odnose sa svojim ocem Thomasom Markleom, a šuškalo se i kako je šarmantna Amerikanka Charlesu mnogo draža od Kate Middleton, odabranice njegova sina Williama. 

Ipak, sada Haslam tvrdi nešto potpuno suprotno. Princ Charles navodno je potajice zgrožen Meghaninom obitelji i stalnim skandalima koji ih prate. Amerikanki nije znao kako pristupiti jer je njezino podrijetlo u njegovim očima toliko "obično" da je jako dugo mislio kako neće imati baš niti jednu zajedničku temu. 

Haslam je potomak kraljice Viktorije, a njegova je obitelj generacijama usko povezana s Buckinghamskom palačom. Odrastao je s princom Charlesom te spada u njegov najuži krug prijatelja, pa su njegove riječi u britanskim medijima uzete ozbiljno. 

Otkrio je i kako je Charles bio presretan jer Thomas Markle nije došao na vjenčanje svoje kćeri. Osoba koja je u posljednje tri godine stvorila tolike probleme za Meghan i Harryja definitivno ne bi bila dobrodošla. 

Iako je bio dosta grub i prema Meghan nazvavši ju djevojkom jeftinog stila i groznog ukusa, pohvalio je Meghaninu majku Doriu i priznao kako je gospođa Ragland prava dama. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Sahar Tabar (Foto: Instagram) Sahar Tabar (Foto: Instagram) Sahar Tabar (Foto: Instagram) Sahar Tabar (Foto: Instagram) +1 Sahar Tabar (Foto: Instagram) Celebrity Iranska "zombi Angelina Jolie" uhićena zbog niza optužbi, između ostalog i - bogohuljenja
 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene