Dobra fotelja

BORBA ZA FOTELJU Estradnjaci u utrci za saborsku plaću

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Čini se da su estradnjaci i sportaši shvatili da se kruh može zaraditi i iz udobne fotelje.

Čini se da svi žele u saborsku fotelju. Udobna je, ne trebaš puno sjediti, a donosi i dobru zaradu. Iako je ove godine izostala estrada na velikim pozornicama, jer očito se nema za platiti velika imena da pjevaju i mame glasače, nisu izostala imena na predizbornim listama.

Pogledaj i ovo Dino Dvornik i Ella Dvornik Poznaju se od malih nogu Evo na čemu Gianna Apostolski i Ella Dvornik mogu zahvaliti svojim očevima: "Oba su bili muzičari, tako da... "

Sasvim mala stranka ima priličan broj poznatih na svojoj listi. Tu je Ella Dvornik, Vedrana Rudan, Robert Tomić Zuber, Dželo Hadžiselimović te komičar Predrag Bajović. Da, i komičar Predrag. Možda više ne budemo plakali dok gledamo saborske sjednice. Barem ne od muke.

Na listi BUZ-a našla se bivša supruga Danijela Popovića, Sandra Petrž, dok su pravaške stranke (HSP, HČSP, ABH i OS) na listu stavili Božidara Alića. MOST je na listu stavio glumca Sinišu Ružića.

Kod Bandića je Sandra Perković. To je već dobro poznato. No na njegovoj se listi našao i Zlatko Vitez te glumica Marija Sekelez. Miroslav Ćiro Blažević u dijaspori će se boriti za Bandićeve glasove.

Socijalistička radnička partija u svoje je redove dovela Nikolaya Pechalova, bugarskog dizača utega koji je medalje osvajao za Hrvatsku.

Hoće li grijati saborsku fotelju još ćemo vidjeti. Do sada je to nekima i pošlo za rukom. Među brojnim poznatim licima saborske klupe punili su i Mirko Filipović, Perica Bukić, kuglačica Biserka Perman, Franjo Arapović...
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene