u pomoć priskočile i kolege

Katy Perry se tijekom snimanja dogodila nezgoda s gornjim dijelom outfita, skrivala se jastukom: "Ovo je obiteljski show..."

Katy Perry - 1 Katy Perry - 1 Katy Perry/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Katy Perry - 5 Katy Perry - 4 Katy Perry - 3 Katy Perry - 2 Katy Perry - 1 Katy Perry - 6 Katy Perry - 4 Katy Perry - 2 Katy Perry na Stradunu - 4 Katy Perry na Stradunu - 3 +19 Katy Perry na Stradunu - 1 Galerija

Katy Perry suočila se sa malom nezgodom tijekom snimanja američkog glazbenog showa, a u pomoć su joj priskočile i kolege.

Svjetska zvijezda Katy Perry jedna je od članica žirija showa "American Idol", a tijekom snimanja dogodila joj se mala nezgoda na haljini. 

Naime, pjevačica je zablistala u dugačkoj kožnoj suknji i ekstravagantnom srebrnom metalnom topu, ali svoj peh koji joj se dogodio podijelila je i na Instagramu.

Pogledaji ovo Jennifer Lopez - 3 Celebrity Bizarni zahtjevi slavnih: Evo što im sve organizatori moraju omogućiti, popis je poprilično dug

"Gornji dio treba ostati na meni", rekla je pjevačica u videu u kojemu ljudi zaduženi za njezin stajling žurno pokušavaju riješiti problem. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KATY PERRY (@katyperry)

"Ako se to ne popravi, ova će emisija dobiti I više nego što je potrebno", dodala je.

Kolega U ŽIRIJU Luke Bryan čak je pomogao s parom kliješta, našalivši se: "Idem unutra!"

Pogledaji ovo Angela Rozas Saiz - 3 Celebrity Je li ova manekenka zajedno s Katy Perry pokrenula novi trend s haljinama koje otkrivaju pozadinu?

Pjevačica se zatim sakrila ispod stola kako joj se ne bi dogodio još veći incident, a potom je vrativši se na stolicu, svoj gornji dio pokrila jastukom.

"Ovo je obiteljski show", našalila se Perry.

Podsjećamo, Katy je nedavno šokirala obožavatelje svojom odjevnom kombinacijom na crvenom tepihu, gdje je u sklopu haljine nosila crne tange.  Pogledaji ovo Katy Perry - 3 Celebrity Malo je reći da je Katy Perry sve šokirala kad je fotografima okrenula leđa, ono što im je pokazala nitko od nje nije očekivao

 2020. godine Katy je rodila kćerkicu Daisy koju je dobila sa zaručnikom glumcem Orlandom Bloomom. Orlando i Katy vezu su započeli 2016. godine, a prekinuli su godinu dana kasnije, no ponovno su se pomirili 2018. godine jer su shvatili da ne mogu jedno bez drugoga. Zaruke su pale u veljači 2019. godine, ali su vjenčanje odgodili zbog pandemije koronavirusa, a u kolovozu 2020. godine dobili su kći.

Pogledaji ovo Katy Perry - 3 Celebrity Malo je reći da je Katy Perry sve šokirala kad je fotografima okrenula leđa, ono što im je pokazala nitko od nje nije očekivao

Mišićavi ljepotan ima i 12-godišnjeg sina Flynna, kojeg je dobio s bivšom suprugom, manekenkom Mirandom Kerr. Njih dvoje u braku su bili od 2010. do 2013. godine, dok je Katy bila udana za britanskog komičara Russella Branda od 2010. do 2012. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rafael Nadal - 4 Rafael Nadal - 1 Rafael Nadal - 3 Rafael Nadal - 2 +25 Rafael Nadal - 9 Nekad i sad Teniski as ženama je nekad bio dodatni razlog za gledanje mečeva, njegove najnovije fotografije zato su sve pomalo iznenadile

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović - 9 Zlatan Ibrahimović - 8 Zlatan Ibrahimović - 12 Zlatan Ibrahimović - 7 +28 Zlatan Ibrahimović - 10 Nekad i sad Prepoznajete li mladića na fotografiji? Od ovih prizora prošle su 24 godine, a mi na prvu nismo pogodili o kome je riječ!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene