Uvijek iskrena!

Vlatka Pokos oglasila se nakon ispadanja iz "Plesa sa zvijezdama", evo što je poručila svom partneru i kako se sada osjeća!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos i Mateo Cvenić Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 5 VLATKA I MATEO Ples sa zvijezdama ep 2 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 4 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 2 Vlatka Pokos i Mateo Cvenić - 1 VLATKA I MATEO Ples sa zvijezdama ep 1 Vlatka Pokos Vlatka Pokos +4 Vlatka Pokos Galerija

Vlatka Pokos oglasila se na društvenim mrežama nakon ispadanja iz showa "Ples sa zvijezdama" u kojem joj je plesni partner bio Mateo Cvenić.

Vlatka Pokos i Mateo Cvenić prvi su plesački par koji je napustio show "Ples sa zvijezdama", a bivša voditeljica se nakon ispadanja po prvi put oglasila na profilu na Instagramu gdje je objavila i poduži status.

Pogledaj i ovo Maja Šuput dobila tortu	 - 1 Pogled izbliza! Najnovije fotke pokazuju pravo stanje manjka materijala zadnje Majine haljine, kraće i oskudnije, čini se, nije mogla obući!

"Nakon brojnih, uglavnom vrlo malicioznih napisa, evo nekoliko riječi od mene. Prije svega zahvaljujem fantastičnoj ekipi make up artista i frizera Martine Novaković te predivnoj ekipi kostimografkinje Emine Kušan. Odrađuju sjajan posao i doista sam uživala u tretmanu. Oni su najveća podrška i psiholozi ljudima koji nastupaju na sceni; daju nam sigurnost i razumiju naše loše dane i nervozu. Svima im od srca veliko hvala! Hvala Mateu i svim dragim ljudima koje sam upoznala na ovom projektu. Ušla sam u ovaj projekt puna radosti i ljubavi za ples i nimalo ne žalim! Nadam se da su oni koji me vole, upoznali i moju vrckavu i veselu stranu. A oni koji prosipaju nevjerojatnu mržnju po društvenim mrežama i uz pomoć medija poručujem da će ih iracionalna mržnja uništiti. U meni malicioznosti i mržnje nema. Svim sudionicima želim puno sreće i dobre živce u daljnjem natjecanju, a ja ću pamtiti samo lijepe trenutke!", napisala je Vlatka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vlatka Pokos/Toronto/Canada (@vlatkapokos)

U komentarima su joj se javili brojni pratitelji i kolege iz showa poput Bojane Gregorić Vejzović i Ivana Jarneca koji su joj uputili same riječi podrške.

"Bravo draga moja Vlatka! Drago mi je jer smo proveli dosta lijepih i smiješnih trenutaka zajedno! Čuvaj se", "Bravo Vlatka", "Božanstvena žena", "Divna ženo", "Bravo Vlatka, bila si sjajna", "Divna žena u svakom trenutku. Jednostavna, ženstvena, svoja, što je najvažnije u svakom trenutku i iskrena, što je danas rijetko, ali onaj tko zna, cijeni", poručili su joj u komentarima.

Vlatka i Mateo su u drugoj emisiji otplesali sambu, no to nije bilo dovoljno za prolazak dalje.

''Nisam ovo očekivala, meni je žao zbog Matea, on je fantastičan plesač. Očito ću se vratiti u Kanadu prije nego sam očekivala. Ponijet ću lijepe uspomene, nastavit ću se baviti plesom. Majo, nadam se da ću ti u budućnosti ukrasti ovaj posao'', riječi su kojima se Vlatka oprostila od showa.

"Vlatka kraljice, prošli put sam ti rekao da moraš biti opasnija, a bome si to i pokazala. Apsolutno je bilo bolje sada", nije mogao skriti oduševljenje nakon njezina nastupa Marko Ciboci, a i Larisa Lipovac Navojec rekla je Mateu da očito radi dobar posao kad se Vlatka Pokos toliko opustila od prve emisije.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) +0 Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Celebrity Violeta iz Boljeg života riješila se prepoznatljivih lokni i iznenadila novim imidžem, ovo je stvarno velika promjena!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene