sve je dirnula

Supruga neprežaljenog Đorđa Balaševića utjehu je pronašla u novom hobiju, s pričom koju je izvela može se itekako poistovjetiti!

Oliera i Đorđe Balašević - 2 Oliera i Đorđe Balašević - 2 Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Olivera Balašević - 6 Olivera Balašević - 5 Olivera Balašević - 4 Olivera Balašević - 3 Olivera Balašević - 2 Olivera Balašević - 1 Olivera i Đorđe Balašević (FOTO: Pixsell) Đorđe Balašević - 1 Đorđe Balašević Đorđe Balašević - 2 +19 Đorđe Balašević - 4 Galerija

U Kastvu je Olivera Balašević odžala svoju monobajku "Prezime ruže", a gledatelji su ostali oduševljeni cijelom izvedbom.

Olivera Balašević, udovica neprežaljenog Đorđa Balaševića, u Kastvu je izvela svoju monobajku "Prezime ruže", a gledatelji su bili oduševljeni njezinom izvedbom.

Olivera je započela predstavu pričom o kastavskoj udovici koja je po legendi sudjelovala u izgradnji stare crkve i zbog čije kletve se crkva stalno urušavala.

"Igla na kompasu je pokazivala samo jedan put - naprijed. I samo tako smo i mogli stići tu, tu gdje smo već stigli", rekla je.

Gledatelji su emotivno reagirali i na uspomene s voljenim Đoletom koje je podijelila u predstavi, a na kraju joj je nekolicina publike darovala više prekrasnih ruža. 

Olivera i Đorđe vjenčali su se 1981. godine i roditelji su kćeri Jelene i Jovane te sina Aleksa. Njihovu su ljubavnu priču mnogi opisivali kao onu iz bajke, a ona mu je bila vječna inspiracija u stvaranju najljepših ljubavnih pjesama uz koje su odrastale generacije.

Upoznali su se još davne 1979. godine, a on je njihov susret u više navrata opisao filmskim. Upoznali su se slučajno, a od prvog se susreta nisu razdvajali duže od nekoliko dana. Često je isticao kako su sate provodili u šetnjama i razgovorima, a kada bi se morali odvojiti silno bi si nedostajali, te su uskoro svoju ljubav okrunili brakom.

Pogledaji ovo Oliera i Đorđe Balašević - 2 Celebrity Supruga Đorđa Balaševića prepričala njihove posljednje zajedničke trenutke: ''Pozdravio me, kao da nema rastanka...''

Pogledaji ovo Beba Balašević Celebrity Kćer Đorđa Balaševića uzrujali članci o njezinoj majci: "Jedno je kad pišete da smo ružni, zli, prljavi, ali ovo?"

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Oženio se sin Đorđa Balaševića, njegova lijepa mladenka blistala je u jednostavnoj i tradicionalnoj haljini!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Hrvatice o vježbanju - 1 In Magazin: Hrvatice o vježbanju - 2 In Magazin: Hrvatice o vježbanju - 3 In Magazin: Hrvatice o vježbanju - 4 +25 Jelena Rozga inMagazin Jelena Rozga otkriva čemu je zahvalna na tako mladolikom izgledu: ''Nikad u životu to nisam pila...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Neda Ukraden - 1 In Magazin: Neda Ukraden - 2 In Magazin: Neda Ukraden - 3 In Magazin: Neda Ukraden - 4 +25 In Magazin: Neda Ukraden - 5 inMagazin Neda Ukraden o ljubavi i ponovnoj ženidbi: ''Ako čujete da sam se udala, to znači da sam skrenula s uma!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene