Puno emocija

Poznati Hrvati tužnih lica na komemoraciji za Kostadinku Velkovsku, Jacques Houdek joj je posvetio i posebnu pjesmu

Komemoracija za Kostadinku Velkovsku - 16 Komemoracija za Kostadinku Velkovsku - 16 Darko Tomas/Cropix 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Komemoracija za Kostadinku Velkovsku - 15 Komemoracija za Kostadinku Velkovsku - 14 Komemoracija za Kostadinku Velkovsku - 16 Komemoracija za Kostadinku Velkovsku - 8 Komemoracija za Kostadinku Velkovsku - 17 Komemoracija za Kostadinku Velkovsku - 2 Komemoracija za Kostadinku Velkovsku - 7 Komemoracija za Kostadinku Velkovsku - 6 Komemoracija za Kostadinku Velkovsku - 5 Komemoracija za Kostadinku Velkovsku - 3 +10 Komemoracija za Kostadinku Velkovsku - 4 Galerija

komemoracija za Kostadinku Velkovsku održana je u zagrebačkom kazalištu Kerempuh, a počast su joj došli odati brojni poznati prijatelj i kolege kao i članovi obitelji.

U zagrebačkom Kazalištu Kerempuh održana je komemoracija za preminulu glumicu Kostadinku Velkovsku, čiji je posljednji ispraćaj bio održan prije tjedan dana na Mirogoju.

U čast Kostadinki na komemoraciji je zapjevao Jacques Houdek koji je uz pratnju harmonike i violine otpjevao makedonsku pjesmu "Zajdi, zajdi, jasno sonce".

Od legendarne glumice posljednji su se put došli pozdraviti njezini brojni kolege i prijatelji, među kojima su bili Tarik Filipović, Filip Detelić, Mia Begić, Vesna Škare Ožbolt, Duško Ljuština, Ana Maras Harmander, Ksenija Prohaska i drugi.

Pogledaji ovo In Magazin: Kostadinka Velkovska - 3 inMagazin Snažna i odvažna na pozornici, ali i u životu: Lik i djelo Kostadinke Velkovske pamtit će se zauvijek!

Kostadinka je preminula u 76. godini života nakon kratke i teške bolesti kako je pisalo na njezinoj osmrtnici, a prošle je godine objavljeno kako je doživjela moždani udar i zbog benignog je tumora na mozgu bila u teškom stanju.

"Imala je dren u glavi mjesec i pol, jako je krvarila. Sad ima trajno oštećenje mozga. U početku su liječnici mislili da zbog siline moždanog udara i obilnog krvarenja neće preživjeti. Ali mama je borac, uspjela je doći do stabilnog stanja. Maknuli su je s respiratora, kisika, maknuli su i dren iz glave. Fizički je dobro, koliko to može biti od ležanja. Stabilno je, ali počela je mršavjeti i sad to može trajati. Najveći problem je ležanje i što imunitet može prestati funkcionirati. Ne daj Bože da navuče neku upalu, bakteriju..., to je vrlo teško liječiti", rekao je tada njezin sin Nikola Podkrajac.

Pogledaji ovo Ispraćaj Kostadinke Velkovske - 2 Celebrity Brojni poznati Hrvati po posljednji put oprostili su se od Kostadinke Velkovske, među njima su bili političari, glumci...

Glumici su se pojavila tri tumora, a ona je ranije otkrila da ju ništa ne sputava.

"Privatno me ništa ne sputava, normalno idem u dućan, skuham si, koncentracija mi je dobra, čujem, vidim, mogu zapamtiti tekst i radujem se svemu što će doći. Svakoj novoj ulozi, svakom projektu", otkrila je tada.

Neuništivu Kostadinku život nikad nije mazio. Obilježili su ga prerani odlasci dragih ljudi - najprije sestre, potom oca, zatim supruga te naposljetku majke. Sve boli ova hrabra žena podnosila je uzdignute glave.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Haris Džinović - 1 In Magazin: Haris Džinović - 2 Haris i Melina Džinović - 2 Haris i Melina Džinović +13 In Magazin: Haris Džinović - 5 Celebrity Je li ovo pravi razlog razvoda Harisa i Meline Džinović? Nove informacije ne idu u prilog pjevačevim ranijim izjavama!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Geena Davis i Susan Sarandon Geena Davis i Susan Sarandon Geena Davis, Susan Sarandon i Mira Sorvino Geena Davis i Susan Sarandon +25 Geena Davis i Susan Sarandon Nekad i sad Pogledajte kako legendarne Thelma i Louise izgledaju 33 godine nakon kultnog filma, jedna od njih suočila se i s velikom holivudskim problemom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene