bujna crnka

Pogledajte kako izgleda Đokovićeva bivša djevojka, potpuna je suprotnost njegovoj supruzi Jeleni, a poznato je i zašto su prekinuli!

Novak i Jelena Đoković Novak i Jelena Đoković Grgo Jelavić/Pixsell 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Popović - 1 Lidija Popović - 2 Lidija Popović - 3 Lidija Popović - 4 Lidija Popović - 5 Lidija Popović - 6 Lidija Popović - 7 Lidija Popović - 8 Lidija Popović - 9 Lidija Popović - 10 +23 Novak i Jelena Đoković - 1 Galerija

Novak Đoković prije supruge Jelene ljubio je Lidiju Popović, koja je danas poznata srpska DJ-ica.

Srpska teniska zvijezda Novak Đoković sa suprugom Jelenom u sretnom je braku od 2014. godine, a zajedno imaju sina Stefana i kćer Taru.

Prije nego što je upoznao Jelenu, Đokovića se povezivalo s raznim ljepoticama, a jedna je od njegovih poznatih bivših djevojaka Lidija Popović, koja je danas uspješna DJ-ica i nastupa pod umjetničkim imenom Lady Lee.

Prema pisanju srpskih medija, slavni sportaš bio je s njom prije nego što je postao planetarno popularan, a njihovoj vezi navodno su presudili Novakova karijera i brojne sportske obveze koje je imao. Ona je svojedobno izjavila da je Novak pravi džentlmen, no nije odavala puno detalja o njihovoj romansi.

"Nole je za vrijeme naše veze uvijek bio pažljiv i nasmijan, ali to je bilo u trenucima kada nije imao obveze kao što ih ima danas. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavni muškarac u svijetu sporta. Naravno da Nole nije papučar. Novak je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se barem ja sjećam", ispričala je Lidija, koja je fizički potpuna suprotnost Novakovoj supruzi Jeleni.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli iLEE (@ladyleeofficial)

Atraktivnu crnku na Instagramu prati više od dva milijuna ljudi i često se hvali svojim bujnim atributima, a još njezinih fotografija potražite u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput Celebrity Šuput s obitelji došla na koncert privatnim avionom, a luksuzne prizore zasjenilo je nešto što joj je izvirilo iz topića!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Minea Minea Renata Končić Minea - 9 Renata Končić Minea - 8 +25 Renata Končić Minea - 7 Celebrity Minea u bikiniju pokazala nikad bolju figuru, obožavatelji joj se ne mogu nadiviti: "Neka svijet vidi prirodnu ljepotu!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene