opet je izazvala pomutnju

Mnogi se pitaju nosi li Nives Celzijus išta na novoj fotografiji koju je objavila, pozirala je u krevetu

Nives Celzijus Nives Celzijus Nova TV 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus na Instagramu je objavila fotografiju na kojoj zavodljivo pozira u krevetu nakon buđenja.

Nives Celzijus svojim fotkama na Instagramu redovito izaziva pomutnju, a ništa drugačije nije bilo ni s njezinom zadnjom objavom.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus nevjerojatno sliče! Nives Celzijus pokazala lijepe kćer i sestru, objavila zajednički video: ''Ma prezgodne ste sve tri!''

Na društvenoj mreži pokazala je kako izgleda kada se probudi, a otkrila je i koji joj je omiljeni jutarnji ritual, no njezini su se pratitelji fokusirali na nešto drugo.

"Kava, molim!" napisala je pored fotke na kojoj zavodljivo leži na krevetu s razbarušenom kosom koja joj prekriva dio lica. Nije trebalo dugo da se ispod fotke pokrene rasprava o tome nosi li Nives na njoj išta, no i ovoga su puta prevladali komplimenti na račun njezina izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

"Uvijek najljepša", Fantastična frizura", "Prekrasna", "Ljepotica", pisali su joj pratitelji, a svoje su oduševljenje mnogi iskazali i zaljubljenim emotikonima te lajkovima.

Inače, Nives je nedavno gostovala u emisiji "Zdravlje na kvadrat", u kojoj je otkrila i svoju drugu stranu te se, među ostalim, pohvalila da je majstorica u kuhinji i da često kuha i za svojeg bivšeg supruga Dinu Drpića. Otkrila je i kako osobno ne pazi puno što jede, već uživa u hrani.

"Ne uskraćujem si ništa jer nemam problem da imam malo, nazovimo to tako, 'deblju' fazu, iliti malo mršaviju fazu. Što održava moju liniju konstantnom? Kada radim, ja malo jedem", kazala je Nives, a priznala je i kako bi se jednog dana možda podvrgnula nekom estetskom zahvatu, ali i da dosad još nije.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Aktivan život Ane Rucner - 1 Aktivan život Ane Rucner - 6 Ana Rucner Ana Rucner - 2 +1 Ana Rucner - 1 Celebrity Ana Rucner fotkama izazvala podijeljena mišljenja, no rijetki bi se usudili napraviti što i ona: "Ne mogu ni gledati"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Maja Šuput Celebrity Još jedna u nizu predivnih fotografija Maje Šuput i malenog Blooma rijetke će ostaviti ravnodušnima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene