Hiljadarka

Komedija o kojoj bruji regija: Niti potres nije zasmetao premijeri u Zagrebu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U prepunoj dvorani kina Cineplexx Centar Kaptol sinoć održana svečana premijera komedije o kojoj bruji cijela regija!

Niti potres kojeg su sinoć osjetili stanovnici grada Zagreba nije zasmetao održavanju svečane premijere komedije HILJADARKA na kojoj su se brojnim uzvanicima pridružili i članovi glavne glumačke postave filma o kojem bruji cijela regija.

Pogledaj i ovo Moamer Kasumović - 9 Tamo je pronašao svoj mir Damir iz serije ''Lud, zbunjen, normalan'' pokazao je kako izgleda imanje koje je naslijedio od oca, jedan dio posebno je sve oduševio!

Mislili ste da Krampus ne postoji? Razmislite ponovno i pogledajte trailer filma

Film za koji se na filmskom festivalu u Sarajevu tražila karta više i koji je prošloga tjedna doživio svoju svjetsku premijeru u Banovićima gdje se u cijelosti i snimao (i gdje se odvija glavnina radnje filma) sinoć je u prepunoj dvorani kina Cineplexx Centar Kaptol doživio i svoju hrvatsku premijeru na kojoj su, između ostalih, prisustvovali i glavna glumica Aida Bukva u pratnji ostatka glumačke postave predvođenih Moamerom Kasumovićem, Slavenom Knezovićem, Vanesom Glođo, Arminom Omerovićem, Edhemom Husićem te producentom Almirom Šahovićem i redateljem filma Nenadom Đurićem.

Snimljena u bosansko-hercegovačkoj, hrvatskoj i srpskoj koprodukciji, komedija „Hiljadarka“ sa svojom službenom kino distribucijom u hrvatskim kinima kreće od ovoga četvrtka, 17. rujna. U bosansko-hercegovačkim kinima film se prikazuje još od prošloga četvrtka, a u prvih tjedan dana u tamošnjim kino dvoranama vidjelo ga je već preko 10 tisuća ljudi što je za jedan domaći film fantastičan rezultat. „Hiljadarka“ će se od ovoga četvrtka također započeti prikazivati i u kinima u Srbiji i Crnoj Gori, a od 1. listopada imat će ju priliku vidjeti i kino publika u Sloveniji.

O filmu

Radi se o vrlo ambicioznom projektu snimljenom prema originalnom scenariju uspješnog bosansko-hercegovačkog pisca Zilhada Ključanina na čijem se razvijanju radilo nekoliko godina. Glavni lik filma je mladić Atif Kurtović koji prvi puta u životu silazi u rudarsku jamu kako bi nastavio točno tamo gdje je njegov sada umirovljeni otac stao – postao rudar-udarnik. Međutim, njegova sudbina ubrzo se u potpunosti mijenja kada bude izabran kao lice koje će krasiti najvrijedniju novčanicu u državi – novčanicu u iznosu od tisuću dinara (tzv. „hiljadarku“). Tako se Atif uskoro nađe na putu za Beograd gdje će ga Titov osobni fotograf uslikati za povijest. U cijelu priču uskoro ulazi i mlada djevojka čiji nadimak nije slučajno „Hiljadarka“ u koju se Atif do ušiju zaljubljuje. A kada Tito najavi svoj osobni posjet Atifovom rodnom gradiću – za sve junake ove simpatične priče započet će avantura koju će pamtiti do kraja života.

Komediju HILJADARKA u domaćim kinima možete pogledati već od ovoga četvrtka!
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene