javila se s putovanja

Jedna od naših najuspješnijih manekenki s nekad bogatom inozemnom karijerom hvali se seksi fotkama

Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Instagram 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić (Foto: Instagram) Nina Morić Fabrizio Corona (Foto: Profimedia) Nina Morić (Foto: Instagram) +0 Nina Morić (Foto: Instagram) Galerija

Nina Morić na Instagramu je objavila fotografije koje su očito nastale u Meksiku, a na kojima pozira u tangicama i oskudnom topiću.

Nina Morić, jedna od naših najuspješnijih manekenki s nekad bogatom inozemnom karijerom, na Instagramu se često hvali seksi fotkama, a pokazala je i kako je ljeto provela na Rabu.

Pogledaj i ovo Fabrizio Corona (Foto: Instagram) lavina reakcija Bivši suprug Nine Morić s njihovim sinom pozirao u tangama i neukusnom porukom izazvao zgražanje: "Jadan mladić!"

Nakon Raba objavila je nekoliko fotografija kojima je dala naslutiti da je otputovala u Meksiko, gdje je pozirala u minijaturnom topiću, koji joj je jedva prekrio grudi. Ono što je najviše pozornosti ukralo bile su tangice u kojima je spremno paradirala za fotkanje, a sudeći po komentarima njezinih pratitelja, nitko se na to nije bunio.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Moric (@nina__moric)

Nina Morić inače živi u Italiji, a burnim životom redovito izaziva pozornost tamošnjih i domaćih medija.

Manekenku su talijanske modne piste vinule u nebo, a modnu karijeru dužu od 20 godina obilježila joj je uloga u glazbenom spotu za pjesmu "Livin la Vida Loca" slavnog latino pjevača Rickyja Martina. Osim po manekenskoj karijeri, poznata je i po brojnim estetskim zahvatima na tijelu, koji su po mišljenjima nekih zapravo uništili njezinu prirodnu ljepotu kojom se mogla pohvaliti.

O svojim novim dečkima već rijetko govori, a nije previše detalja rekla o novom muškarcu kojeg ljubi. Ranije se šuškalo i kako se pomirila s Fabrizijem Coronom, no bivši par je izgladio nesuglasice zbog sina Carlosa. Bila je u vezi i s 12 godina mlađim manekenkom Luigijem Marijem Favolosom, a njihov je prekid bio buran jer ga je optužila za obiteljsko nasilje i rekla da joj je udario sina.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima (Foto: Getty Images) +0 Adriana Lima (Foto: Getty Images) Celebrity Rijetko koja zvijezda bi se pred fotografima pojavila u ovakvom izdanju, no ovoj ljepotici malo je potrebno da bi ukrala show!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene