Slušajte svoje tijelo

Naša pjevačica o prvim znakovima bolesti: "Od 18. godine nisam osjećala noge, a govorili su mi da mi nije ništa"

Nika Antolos (Foto: Instagram) Nika Antolos (Foto: Instagram) Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nika Antolos (Foto: Instagram) Nika Antolos (Foto: Instagram) Nika Antolos, bivša pjevačica grupe Feminnem (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Nika Antolos, bivša pjevačica grupe Feminem (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Nika Antolos (Foto: Instagram) Nika Antolos (Foto: Instagram) Nika Antolos (Foto: Instagram) Nika Antolos (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell) +0 Nika Antolos (FOTO: Jurica Galoic/Pixsell) Galerija

Nika Antolos nedavno je na Instagramu sa svojim pratiteljima podijelila da joj je dijagnosticirana multipla skleroza.

Nakon što je objavila vijest o tome da joj je dijagnosticirana multipla skleroza, bivša pjevačica grupe Feminem Nika Antolos progovorila je o počecima svoje teške bolesti s kojom se bori, ali ne prestaje biti optimistična.

Pogledaj i ovo Nika Antolos (Foto: Instagram) Hrabra žena Domaća pjevačica rastužila obožavatelje fotografijom iz bolnice: "Ja mogu sve, ali moje tijelo baš i ne"

"Od 18. godine nisam osjećala noge, od stopala do pupka, tek je prije nekoliko tjedana počelo s očima, a problem s ravnotežom i vrtoglavicom imala sam od početka, od prije 11 godina. Uporno su mi govorili da mi nije ništa i da sam se ufurala, no nije tako", poručila je Nika na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀•𝐍𝐢𝐤𝐚 𝐀𝐧𝐭𝐨𝐥𝐨𝐬• (@____nika_antolos____) on

"Slušajte svoje tijelo, nemojte dati ni babi, ni didi ni mami da vam kažu bilo što prije nego se išta sazna. Pregledajte se. Ako sumnjate na multiplu sklerozu, na bilo što drugo, odite na mangnetnu rezonancu. Dva sata ćete potrošiti, ali iz toga ne može ništa loše proizaći. Možete samo saznati imate li taj problem ili ste stvarno to ipak umislili. Nadajmo se da su doktori u pravu. Ako ne, onda ste na vrijeme saznali i krećete što prije s terapijom. U plusu ste kako god", izjavila je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ ⠀•𝐍𝐢𝐤𝐚 𝐀𝐧𝐭𝐨𝐥𝐨𝐬• (@____nika_antolos____) on

Osim vjere u Boga, Niki dodatnu snagu daje njezina petogodišnja kći, koju je dobila u braku s Aleksejom Rubenom, s kojim je donedavno živjela u Rusiji i prolazila bračnu krizu, nakon čega se vratila u Hrvatsku. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mirza Malkoč (Foto: Anamaria Batur) Mirza Malkoč (Foto: Anamaria Batur) Mirza i Maja Malkoč (Foto: Instagram) Mirza i Maja Malkoč (Foto: Instagram) +5 Mirza i Maja Malkoč (Foto: Instagram) Celebrity Njegova prva ljubav bio je nogomet, a danas je izvrstan pjevač: ''Nešto sam morao ostaviti''

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) +0 Crvena soba za primanja (Foto: Getty Images) Celebrity Stroge upute: Kraljica Elizabeta ima 3 neobična pravila za otvaranje božićnih poklona, evo koja su to

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene