Voli i žene i muškarce

Varala je glumca za kojim žene uzdišu, a među ostalim i sa sadašnjim dečkom koji ju potiče na dobra djela

Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Miley Cyrus i Cody Simpson (Foto: Instagram) Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) +0 Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Galerija

Miley Cyrus i Cody Simpson u vezi su nekoliko mjeseci, a nedavno su počastili zdravstvene djelatnike tacosima da im se zahvale za sve što čine u borbi protiv koronavirusa.

Pjevačica Miley Cyrus (27) i dečko Cody Simpson (23) opremljeni zaštitnom opremom od koronavirusa obavili su kupovinu namirnica u u srijedu u kalifornijskom gradu Calabasas. 

Pogledaj i ovo Miley Cyrus i Kaitlynn Carter (Foto: Profimedia) problematična zvijezda Miljenika žena ostavila je nakon osam mjeseci braka pa je pronašla djevojku, a nove fotke otkrile su da ponovno ljubi

Par je izašao iz trgovine s punim kolicima i pokazao kako je spreman za duže razdoblje izolacije. Inače, Miley i Cody oduševili su svojom gestom prošlog vikenda. Glazbeni par u subotu je iznenadio zdravstvene djelatnike donijevši im 120 tacosa u bolnicu u Los Angelesu kako bi im se zahvalili za naporni rad u borbi protiv koronavirusa. 

"Tacosi za nevjerojatne ljude u našoj lokalnoj bolnici. Jako smo zahvalni ovim istinskim legendama jer posvećuju svoj život borbi protiv pandemije. Pokažite i vi ljubav herojima u vašoj zajednici", napisao je Cody na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tacos for the incredible healthcare workers at our local hospital! So grateful for these true legends of our time dedicating their lives to battling this pandemic. Show some love to yours in your community!

A post shared by Cody Simpson (@codysimpson) on

Par je pakirao hranu u vrećice s ručno napisanim porukama "Hvala na potpori. Ostanite snažni". Zdravstveni djelatnici s osmijehom na licu pozirali su s dobivenom hranom.

Inače, Cody i Miley u vezi su nekoliko mjeseci, a prije njega je nakon samo godinu dana doživjela krah braka s glumcem Liamom Hemsworthom (30), koji se često nalazi na listama najseksepilnijih muškaraca na svijetu. Prema pisanju medija, pjevačica ga je varala i sa ženama i s muškarcima, među kojima je bio i Simpson. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene