Druga sreća

Udala se Milana Vlaović: Nakon kraha braka s nogometašem, vjeru u ljubav vratio joj je direktor

Milana Vlaović i Boris Kovaček (Matija Habljak, Dino Stanin/PIXSELL) Milana Vlaović i Boris Kovaček (Matija Habljak, Dino Stanin/PIXSELL) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Milana Vlaović i Boris Kovaček (Matija Habljak, Dino Stanin/PIXSELL) Galerija

Milana Vlaović i Boris Kovaček zajedno su 4 godine.

Spisateljica Milana Vlaović prošlu subotu udala se za dugogodišnjeg partnera Borisa Kovačeka.

Pogledaj i ovo Toni i Dubravka Cetinski svatko ima svoju priču Neobična vjenčanja slavnih Hrvata: Bosa po kamenjaru, na brodu u tajnosti i ekstravagantne vjenčanice!

47-godišnja Milana i 45-godišnji direktor agencije Pepermint vjenčali su se u zagrebačkoj Laubi te tako pripremili veliko slavlje za obitelj i prijatelje.

Par je u vezi posljednje 4 godine, a vezu su odobrila i njihova djeca iz prijašnjih veza - Borisov sin te Milanina kćer Nika i sinovi Mario i Stjepan koje je spisateljica dobila u braku s nogometašem Goranom Vlaovićem koji je trajao 18 godina.

Kako prenosi Gloria, Boris je ostao bez riječi kada je ugledao buduću suprugu koja je za ovaj važni dan odabrala vjenčanicu poznate hrvatske dizajnerice Matije Vuice.

Boris je na vjenčanju bio zaslužan i za glazbu koja mu je velika ljubav i hobi, a par od samog početka nije skrivao svoju vezu. I prije nego su se zaljubili, surađivali su zajedno na nekim projektima pa ne čudi da je među njima zaiskrilo. Borisu je kum bio dugogodišnji prijatelj Tomo Ricov, a Milani Ana Petričić Gojanović.

Čestitamo! 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox (Foto: Instagram) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Megan Fox (Foto: Getty) Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) +5 Megan Fox Brian Austin Green (Foto: Getty) Celebrity Jedna od najseksi žena svijeta razbijesnila javnost izgledom svog lica: "A bila si tako lijepa"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene