Ma je li to stvarno on?!

Svi ga znaju kao šašavog Kramera iz ''Seinfelda'', sad se nakon dugo vremena pojavio u javnosti, ali ga baš nitko nije prepoznao!

Michael Richards (Foto: Youtube Screenshot) Michael Richards (Foto: Youtube Screenshot) Youtube Screenshot 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Richards i Jerry Seinfeld (Foto: Getty Images) Michael Richards, Julia Louis-Dreyfus i Jerry Seinfeld (Foto: Getty Images) Michael Richards (Foto: Getty Images) Michael Richards (Foto: Youtube Screenshot) Michael Richards (Foto: Youtube Screenshot) Michael Richards (Foto: Youtube Screenshot) Michael Richards (Foto: Youtube Screenshot) +0 Michael Richards (Foto: Youtube Screenshot) Galerija

Michael Richards, svima poznatiji kao Kramer iz serije ''Seinfeld'', nakon dugo vremena se pojavio u javnosti, ali samo su rijetki na prvu shvatili o kome je zapravo riječ.

Zvijezda kultne humoristične serije "Seinfeld" Michael Richards nasmijavao je gledatelje diljem svijeta svojom ulogom Cosma Kramera, kojeg je utjelovio od 1989. pa sve do 1998. godine. Glumac je snimljen prilikom izleta u brdima Los Angelesa, međutim malo tko ga je pritom uspio prepoznati, a njegove najnovije fotografije možete pogledati OVDJE.

70-godišnji Michael koji se rijetko pojavljuje u javnosti izgleda osjetno drugačije nego što ga svi pamtimo, čini se da mu je duga i gusta brada postala zaštitni znak u karanteni, a s godinama je prikupio i koji kilogram viška, što nije ništa čudno za njegovu dob.

No to ne znači da glumac nije aktivan, štoviše objektivi paparazza uhvatili su ga dok se odmarao nakon vožnje brdskog bicikla, a predah je uzeo u prtljažniku svog automobila.

Michael je obožavatelje osvojio ulogom Kramera, koja mu je zapravo donijela svjetsku slavu i malo je onih koji su ostali imuni na njegov humor, baš kao što je i malo onih koji ne pamte scene njegova legendarnog otvaranja vrata i ulaženja u stan Jerryja Seinfelda.

"Seinfeld" je s emitiranjem prestao 1999. godine, a Michel je počeo raditi na novim NBC-jevim serijama, dobio je čak i vlastitu emisiju "The Michael Richards Show", koja nije uspjela ostvariti uspjeh poput "Seinfelda". Štoviše, njezino je emitiranje otkazano nakon samo nekoliko epizoda.

Nakon tog neuspjeha Michael se vratio stand-up komediji, no 2006. godine došlo je do skandala jer je na jednom od nastupa rasističkom šalom uvrijedio dio afroameričke populacije, a incident je završio u brojnim američkim medijima. Sve je završilo Michaelovom javnom isprikom u showu Davida Lettermana, u čemu mu je zapravo pomogao sam Jerry Seinfeld.

Sve to dovelo je do njegova konačnog povlačenja iz javnosti, no njegove zasluge i uspjeh koji je postigao tijekom karijere obilježili su definitivno povijest američke komedije. Realno, Cosmo Kramer obilježio je jednu eru i dok se serija davnih dana prestala emitirati, njegov lik i dalje živi te dan-danas služi kao inspiracija mnogima.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene