I ona se oglasila

Pjevača nakon javljanja uživo optužili da zlostavlja ženu, naljutio ih je jednim potezom

Michael Buble (Filip Kos/PIXSELL) Michael Buble (Filip Kos/PIXSELL) 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Buble (Filip Kos/PIXSELL) Michael Buble (Filip Kos/PIXSELL) Michael Buble (Foto: PR) Michael Buble (Foto: Profimedia) +0 Michael Buble (Foto: Getty Images) Galerija

Michael Buble i Luisana Lupito javili su se uživo na Instagramu, a pratitelje je šokirao njegov nasilni potez.

Kanadski pjevač Michael Buble (44) naljutio je obožavatelje u javljanju uživo na Instagramu zbog ponašanja prema supruzi, glumici Luisani Lopilato (32). 

Pogledaj i ovo showbuzz Izgleda sjajno Doslovno tren nakon poroda - ZABLISTALA!

Buble, koji je poznat po baladama, snažno je primio Luisanu za lakat i povukao ju prema sebi, a onda joj je prebacio ruku oko vrata kako bi ju zagrlio. Obožavatelji koji su gledali prijenos uživo komentirali su da je pjevač nasilan i uskoro su njegovoj supruzi počeli savjetovati da ga ostavi. 

Video je privukao veliku pažnju nakon što ga je podijelio jedan pratitelj. "Hvala Michaelu i Luisani koji se često javljaju uživo na svom Instagramu pa smo zbog toga saznali da im je veza toksična i nasilna", napisao je na Twitteru.  

Drugi su komentirali da ne vole kako inače pjevač priča o supruzi. "Definitivno je nasilnik. Zlostavljanje je to kako joj stavlja ruku oko vrata", napisali su. 

Ubrzo se oglasila i sama Bubleova supruga u drugom javljanju uživo na Instagramu te branila pjevača. Zahvalila je svima na brizi i poručila da njezin muž nije nasilan. 

"Osoba koja je ovo podijelila na Twitteru željna je pažnje i iskorištava pandemiju zbog koje su ljudi osjetljivi i pod stresom. Nema poštovanja za mene i moju obitelj i molim vas da ne dopustite takvoj osobi da čini takvo što. Svog supruga bih izabrala tisuću puta iznova, ali važno je osvijestiti ljude o problemu nasilja među ženama, iako ja nisam jedna od tih žena", ispričala je. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina Celebrity Drama u Beogradu: Policajci uhitili Severinu zbog kršenja policijskog sata i odveli je u postaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene