Stigla prinova!

Meghan Markle rodila dječaka: Evo tko je uz princa bio s njom na porodu

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Trudna Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle voli naglašavati svoj trudnički trbuh (Foto: AFP) Galerija

Meghan Markle i princ Harry postali su roditelji! Vojvotkinja od Sussexa rodila je dječaka.

Vojvotkinja Meghan Markle rodila je prvo dijete. Princ Harry i vojvotkinja od Sussexa postali su roditelji dječaka koji je težak 3,200 grama. Meghan je rodila u 5.26 sati u ponedjeljak. U službenoj izjavi Buckinghamske palače stoji kako se mama i dijete dobro osjećaju te da je kraljica Elizabeta presretna zbog vijesti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are pleased to announce that Their Royal Highnesses The Duke and Duchess of Sussex welcomed their firstborn child in the early morning on May 6th, 2019. Their Royal Highnesses’ son weighs 7lbs. 3oz. The Duchess and baby are both healthy and well, and the couple thank members of the public for their shared excitement and support during this very special time in their lives. More details will be shared in the forthcoming days.

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Pogledaj i ovo Meghan Markle i Doria Ragland Kakva žena! Majka Meghan Markle izvela je za nju neobičan potez, njezina uloga u kćerinu životu potpuno je drugačija od onog što se misli?

Poslije dolaska prvog djeteta na svijet, oglasio se i princ Harry koji je izjavio kako je ponosan na Meghan.

"Toliko sam ponosan na svoju suprugu. Oboje smo presretni. Bilo je nevjerojatno, apsolutno čudesno. Uzbuđen sam što mogu objaviti da smo Meghan i ja jutros postali roditelji malenog dječaka, vrlo zdravog dječaka", izjavio je Harry te dodao kako će ime otkriti naknadno. 

"Zahvalni smo na svoj podršci i ljubavi koju ste nam pokazali. Porođaj je malo kasnio pa smo imali dovoljno vremena razmisliti o imenima. Dosad nisam bio prisutan na mnogo porođaja, zapravo ovo mi je prvi. Svaki otac i roditelj reći će da je osjećaj nevjerojatan, ali za ovo malo stvorenje sam spreman umrijeti. Osjećam se kao da sam na mjesecu'', rekao je presretni Harry. 

 

Princ je bio uz Meghan tijekom poroda

Suprotno kraljevskoj tradiciji, par je odlučio sve detalje porođaja držati u tajnosti, no poznato je da je Harry s njom bio tijekom poroda i da je otkazao službeni put u Nizozemsku jer nije htio propustiti dolazak svoga prvog djeteta na svijet. 

Obožavatelji kraljevske obitelji okupljaju se na londonskim ulicama kako bi pozdravili novu kraljevsku bebu.

Par će prekršiti kraljevsku tradiciju i neće pozirati s djetetom u naručju pred okupljenim fotoreporterima i obožavateljima, jer je Meghan rodila kod kuće u Frogmore Cottageu, piše Mirror. To je dodatno potvrdio i Daily Mail koji prenosi kako se Meghanina majka Doria Ragland trenutno tamo nalazi pa su s obzirom na to zaključili da se porod upravo tamo odvijao. Doria je u London stigla iz Los Angelesa kako bi bila uz kćer u trenutku poroda, nakon što je u kratkom roku otkazala sve poslovne obveze i unajmila čovjeka koji će joj čuvati psa.

"Majka vojvotkinje, Doria Ragland, koja je presretna zbog dolaska svog prvog unuka na svijet, trenutno se nalazi u Frogmore Cottageu s Njezinim veličanstvom",  stoji u objavi kraljevske obitelji na Twitteru. 

Malena princeza ili princ biti će sedmi po redu za nasljeđe kraljevskog trona, nakon princa Harryja i svojih bratića i sestrični – princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa, djeda princa Charlesa i strica princa Williama.

Vijest o trudnoći objavili su prošle godine u listopadu

Vijest da je Meghan trudna na društvenim mrežama objavila je Kensingtonska palača u listopadu prošle godine, i to u vrijeme kada su ona i princ Harry bili na službenom putu u Australiji.

''Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa presretni su što mogu objaviti da čekaju prinovu koja će na svijet stići u proljeće 2019. godine. Kraljevski par zahvaljuje na svoj potpori koja im stiže od ljudi diljem svijeta još otkako su se vjenčali u svibnju'', pisalo je na službenoj stranici na Twitteru.

Svjetski su mediji pažljivo pratili Meghaninu trudnoću, tijekom koje je ona ponosno pokazivala trbuščić, ali i kršila brojna pravila britanskog kraljevskog dvora.

Podsjećamo, Meghan i Harry vjenčali su se u svibnju prošle godine, nakon manje od dvije godine veze.

Njihova je ljubav počela spojem naslijepo, a kako sami tvrde, zaljubili su se na prvi pogled.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Svijet očekuje porod Meghan Markle (Foto: AFP) Meghan Markle voli naglašavati svoj trudnički trbuh (Foto: AFP) Princ Harry (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +2 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Celebrity Pogledajte prvo pojavljivanje princa Harryja nakon što je postao otac, raznježit će vas izjava o Meghan i sinu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene