"Pazi zapaljivo"

Supruga bivšeg dinamovca pokazala figuru u badiću, fanovi zaključili samo jedno: "Najljepša si žena na Balkanu"

Matea Ibanez (Foto: Instagram) Matea Ibanez (Foto: Instagram) instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Matea Ibanez (Foto: Instagram) Matea Ibanez (Foto: Instagram) Matea Ibanez (Foto: Instagram) +0 Matea Ibanez (Foto: Instagram) Galerija

Matea Ibanez je na profilu na Instagramu pokazala besprijekornu figuru u šarenom badiću.

Supruga bivšeg igrača Dinama Luisa Ibaneza, atraktivna ekonomistica Matea Ibanez posljednje je dane ljeta odlučila iskoristiti do maksimuma, a na društvenim je mrežama mnogima uljepšala prve naznake jeseni kojoj se nitko pretjerano ne veseli.

Matea je tako sa svojih 14 tisuća pratitelja  na profilu na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj pozira u zelenom badiću i pokazuje isklesanu figuru i utegnuti trbuh, a prizori su to koji su oduševili mnoge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matea Ibanez (@mateaibanez) on

"Čudo si", "Najljepša žena na Balkanu", "Pazi zapaljivo", "Ženska, kod nas već danima jesen", ""Zgodnaaaa", "Jao mamasita kakva si vatra", "Sviđa mi se", poručili su joj pratitelji.

Komentaru nije odolio ni suprug Luis koji joj je poručio da je prava ljepotica. Argentinac i atraktivna Zagrepčanka bračne su zavjete prvo izmijenili pred matičarom 2013. godine, a onda su se u lipnju 2015. godine vjenčali i u crkvi, a roditelji su sinova Mathiasa i Thiaga.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Domenica Žuvela - 2 Domenica +0 Domenica Celebrity Domenica pozirala s majkom i pobrala brojne komplimente: "Koliko ti mama ima godina? Kao sestre ste!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene