uživale na večeri

Domenica pozirala s majkom i pobrala brojne komplimente: "Koliko ti mama ima godina? Kao sestre ste!"

Domenica Domenica PR 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Domenica Domenica Žuvela - 2 Domenica +0 Domenica Galerija

"Najbolja večer s majkom", napisala je na Instagramu pjevačica Domenica, a obožavatelji je odmah zasuli komplimentima na račun njihova izgleda.

Uspješna domaća pjevačica Domenica Žuvela na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju s majkom te je oduševila brojne pratitelje.

Pogledaj i ovo Domenica Žuvela ''ajme nisam jedina'' Domenica otkrila koju je našu pjesmu cijeli život krivo pjevala, a onda se ispostavilo da su to i drugi radili: ''Uvijek sam se pitala...''

"Najbolja večer s majkom", napisala je mlada Velolučanka, a obožavatelji je odmah zasuli komplimentima na račun njihova izgleda. "Koliko ti mama ima godina. 27?", "Slične ste jako, mama je predivna", "Mama? Ja mislila starija seka", "A koja je tu mama?", "Izgledate kao sestre!", "Ljepotice", samo su neki od brojnih komentara ispod fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

..best dinner with my mum🥂💙

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica) on

Domenica je prije nekoliko mjeseci predstavila svoj album prvijenac, a sa samo nekoliko pjesama oduševila je publiku diljem Hrvatske i regije. "Vidi se iz aviona", "Nema te svit", "Baš, baš" i "Kad sam s tobom" samo su neki od njezinih hitova.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene