Presladak prizor!

Marija Husar Rimac sve raznježila obiteljskom fotkom, reagirale su i brojne poznate Hrvatice: "Moji dečki"

Nina Badrić, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac (Foto: Instagram) Nina Badrić, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nina Badrić, Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac (Foto: Instagram) Galerija

Marija Husar Rimac je na Instagramu objavila fotografiju supruga Vjekoslava sa sinovima Ivanom i Nikom.

Pjevačica Marija Husar Rimac nedavno je u 46. godini rodila sina Niku, čije je ime tajila mjesec dana, a otkrila ga je na Instagramu uz njegovu prvu fotku.

Pogledaj i ovo Fabijan Pavao Medvešek različiti običaji Poznati Hrvati otkrivaju kako slave Božić: "Kao u svim američkim filmovima, nadam se da će i moje sestre doći!"

Od tada se rijetko oglašavala na društvenim mrežama, no sada je svoje pratitelje razveselila preslatkim obiteljskim prizorom.

"Moji dečki", napisala je u fotku koju je objavila na Instagramu na kojoj je njen suprug Vjekoslava Rimac sa sinovima Ivanom i maleni Nikom.

"To ja zovem pravi frajeri, svu trojicu", napisala joj je njena kuma Nina Badrić; "Čista ljepota", komentirala je Anja Šovagović Despot. Fotografija je raznježila i broje druge poznate Hrvatice koje su u komentarima ostavile srca i poljupce, a među njima su Ljupka Gojić Mikić, Ana Gruica Uglešić, Sementa Rajhard, Ivana Plechinger, Minea, Nataša Janjić Medančić...

Podsjetimo, pjevačica i njen suprug objavili da će dobiti dijete u listopadu prošle godine, a Marija je trudnoću u svojim godinama nazvala darom od Boga. Sina je rodila početkom veljače, a sretnu vijest prva je podijelila ponosna teta, njena sestra Ivana Husar.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene