Emotivni trenuci!

Marco Cuccurin otkrio kako je napunio baterije za finale showa Plesa sa zvijezdama: "Srce mi je kao kuća..."

Marco Cuccurin - 1 Marco Cuccurin - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin - 2 Marco Cuccurin - 3 Marco Cuccurin - 4 Marco Cuccurin - 5 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 4 Marco Cuccurin i baka Rita - 14 Marco Cuccurin i baka Rita - 15 Marco Cuccurin i baka Rita - 17 Paula Tonković i Marco Cuccurin Paula Tonković i Marco Cuccurin +19 Paula Tonković i Marco Cuccurin Galerija

Marco Cuccurin podijelio je niz fotografija iz Pule pa u opisu ispričao kako je spreman za finale showa "Ples sa zvijezdama".

Influencer Marco Cuccurin i njegova mentorica Paula Tonković posjetili su Pulu.

Pogledaj i ovo Marco Cuccurin, Paula Tonković ''Najteže mi je bilo to...'' Marco Cuccurin itekako je ponosan na svoj uspjeh: ''Realno, imam samo 21 godinu, a uspio sam ostvariti već puno snova''

Marco je odlučio fotografirati se na nekim istim mjestima na kojima se fotografirao u djetinjstvu pa je napravio usporedbu. 

"Punjenje baterija da bi mogli razvaliti ovo finale u nedjelju. Srce mi je kao kuća, stvorene su predivne uspomene, ekipa hvala vam.  Neprocjenjivo", napisao je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marco Cuccurin (@markomarkec3)

"Isti mama", poručila mu je Gabriela Pilić u komentarima.

Mia Kovačić, Petra Kurtela, Ida Prester, Daria Lorenci Flatz i mnogi drugi poznati uputili su mu niz emotikona srca.

Ni pratitelji nisu mogli ostati ravnodušni na ovako emotivne prizore:

"Volimo te puno", "Sladak bio - sladak ostao", "Kako ste mi divni", "Obožavam te", "Prekrasno".

Nedavno je na Instagramu podijelio simpatičan videozapis svoje bake Rite koja je plesala po dnevnom boravku pa dodao da se vidi na koga je on.

Marco i Paula u popularnom showu "Ples sa zvijezdama" dogurali su do samih finala.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Frederique Bel - 12 Frederique Bel - 3 Frederique Bel - 11 Frederique Bel - 10 +7 Frederique Bel - 9 Zanimljivosti Zbog jednog nezgodnog pokreta u ovoj haljini završila je u svim medijima, a fotografi su uhvatili i ono što nikako nisu trebali

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 +26 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Šuput kao Power Rangerica: Utegnula se u ružičasti kostim, a posebnu su pozornost krala njezina stopala, evo i zašto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene