obilježila tužnu obljetnicu

Bolna sjećanja naše bivše misice na najteže dane u Vukovaru: "Moje djetinjstvo prestalo je s 12 godina"

Maja Vračarić Maja Vračarić DNEVNIK.hr 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Vračarić Maja Vračarić Maja Vračarić (Foto: IN Magazin) Maja Vračarić (Foto: IN Magazin) Maja Vračarić (Foto: PR) Maja Vračarić (Foto: Instagram) Maja Vračarić (Foto: Instagram) Maja Vračarić Maja Vračarić +0 Maja Vračarić Galerija

Maja Vračarić imala je samo 12 godina kada je s obitelji morala bježati iz Vukovara, a Dan sjećanja ove je godine obilježila na poseban način.

Dan sjećanja na žrtvu Vukovara posebno je emotivan za našu bivšu misicu i voditeljicu Maju Vračarić.

Ova rođena Vukovarka imala je samo 12 godina kada je s obitelji morala bježati iz rodnog grada, a tužnu obljetnicu ove je godine obilježila na poseban način.

"Grad su ljudi! Vukovar", napisala je Maja na svojem profilu na Instagramu uz predivnu fotografiju vukovarskog fotografa Marka Balažija.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Maja Vracaric (@maja.vracaric)

Svoja bolna sjećanja na progon iz rodnog grada jednom prilikom podijelila je za DNEVNIK.HR.

"Za razliku od mnogih mojih prijatelja i sugrađana, ja nisam izgubila nikoga bliskog. Da, provela sam u podrumu neko vrijeme dok mama nije pronašla način da izađemo iz Vukovara. Bombe, granate, rušenja, strah hoćemo li izaći živi ili je to kraj, to mi se stalno motalo u glavi. Moje djetinjstvo prestalo je s 12 godina. Ali ne žalim se, ipak smo uspjeli izaći kroz kukuruzišta u posljednji tren prije zatvaranja svih izlaza iz Vukovara. Neki nisu, i prošli su pakao..." kazala je Maja u intervjuu iz 2018. godine.

Tada se prisjetila i svojeg bezbrižnog djetinjstva u Vukovaru prije izbijanja rata.

"Moje odrastanje u Vukovaru bilo je kao svako drugo djetinjstvo u manjem gradu. Vrtić, škola, igranje gumi-gumija ispred zgrade, skrivača, radili smo predstave za naše mame, bake i susjede, ali smo naplaćivali ulaz da se možemo poslije počastiti sladoledom... Jednom riječju, bezbrižno djetinjstvo", ispričala nam je.

Maja je svoj rodni kraj predstavljala na izboru za Miss Hrvatske 1996. godine, nakon što je odabrana kao Miss Sisačko-moslavačke županije, a iako nije pobijedila, učinila je Vukovarce ponosnima.

Nakon toga se okušala kao voditeljica, a kasnije je postala i direktorica licence Miss Hrvatske za Miss svijeta.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 5 +30 Nives Celzijus - 4 Celebrity Pogledajte kako se Nives Celzijus ponijela u pomalo neugodnoj situaciji u kojoj se našla zbog haljine sa seksi detaljem  

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +30 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput podijelila trenutke za pamćenje sa suprugom i sinom: "Zauvijek će ostati kao uspomena..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene