Maja danas ipak radi

Maja fotkom na kojoj je opet Bloom zvijezda zaželjela sretan praznik rada: ''Nadam se da odmarate, naravno, za mene to ne vrijedi!''

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput s obitelji Maja Šuput - 3 Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput i Nenad Tatarinov Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput, Bloom i Nenad Tatarinov +7 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Galerija

Maja Šuput uz obiteljsku je fotografiju svima čestitala sretan Praznik rada te sve nasmijala izjavom kako za nju ovo danas ne važi!

Pjevačica Maja Šuput pratiteljima je na Instagramu čestitala sretan Praznik rada, a čestitku je napisala uz preslatku obiteljsku fotografiju na kojoj ona i njen suprug Nenad drže sinčića Blooma.

Pogledaj i ovo Maja Šuput - 5 bolje ne može! Svaka objava Maje Šuput veći je hit od one prethodne: Pogledajte u čemu se sa sinom vozila kroz Dubai!

''Sretan praznik rada ekipa! Nadam se da doista danas odmarate, uživate u ljubavi, hrani i neradu!'' napisala je Maja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Dodala je kako današnji nerad i odmor za nju ne vrijede jer se sprema za novu epizodu ''Plesa sa zvijezdama'' .

''Naravno ovo ne vrijedi za mene, gledamo se večeras u Plesu sa zvijezdama!'' završila je i nasmijala pratitelje.

Maja će danas ponovno zasjati u emisiji u kojoj se natječe osam plesnih parova, a ove nedjelje imaju i poseban zadatak – svaki od parova u koreografiju mora uvrstiti pokret koji im je zadao pobjednik prošle sezone ''Plesa sa zvijezdama'' Slavko Sobin.

Bit će ovo pravi izazov za natjecatelje, a kako će se snaći i tko će najbolje ukomponirati ovaj plesni korak saznajte večeras u 20.15 na Novoj TV.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene