Wow!

Šuput malo-pomalo otkriva kakav su si luksuz suprug i ona priuštili u prosincu, nova fotka otkrila samo djelić svega

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Maja Šuput na Instagramu je objavila fotografiju iz luksuznog hotela u Dubaiju u kojem je u prosincu 2020. godine odsjela sa suprugom Nenadom Tatarinovom.

Otkako je otkrila da je u prosincu prošle godine posjetila Dubai, pjevačica Maja Šuput (41) na Instagramu ne prestaje objavljivati fotke s posljednjeg putovanja udvoje sa suprugom Nenadom Tatarinovom (38).

Pogledaj i ovo Nenad Tatarinov ''pa je l' moguće?'' Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

Na radost njezinih brojnih obožavatelja, Maja je na društvenoj već podijelila nekoliko svojih trudničkih fotki s plaže, a sada je pokazala i u kakvoj je raskoši uživala na putovanju.

"Spremam se", napisala je u opisu fotki na kojima pozira u prostranoj kupaonici luksuznog hotela u kojem je odsjela sa suprugom, a prizor je zadivio njezine pratitelje.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

No sva raskoš ostala je u sjeni skockane Maje koju su obožavatelji obasuli komplimentima na račun njezina izgleda na fotkama.

"Prekrasna si", "Koji outfit", pisali su joj pratitelji koje je zadivilo njezino elegantno potpuno bijelo izdanje, a obasuli su je i emotikonima srca te tisućama lajkova.

Nakon Dubaija Maja je početkom godine posjetila i Italiju te je još jednom potvrdila da je neumorna čak i u trudnoći. Pjevačica bi trebala roditi na proljeće, a otkrila je da nosi dječaka.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek, Frano Ridjan TLZP: Fabijan Pavao Medvešak kao Greatest Showman Fabijan Pavao Medvešek (Foto: Instagram) +0 Fabijan Pavao Medvešek Celebrity Naš miljenik žena nakon dugo vremena pokazao djevojku u koju je zaljubljen još od srednje, a priznao je i što jedva čeka

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene