filmska ljubavna priča

Jedan od najdugovječnijih domaćih parova vjenčao se nakon samo četiri dana veze, a još su zaljubljeni kao prvog dana!

Anja Šovagović Despot i Dragan Despot Anja Šovagović Despot i Dragan Despot Goran Mehkek/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Šovagović Despot i Dragan Despot Anja Šovagović Despot i Dragan Despot Anja Šovagović Despot i Dragan Despot Ana i Dragan Despot Ana i Dragan Despot Anja Šovagović i Dragan Despot Anja Šovagović Despot i Dragan Despot Anja Šovagović Despot - 2 Anja Šovagović Despot - 1 Anja Šovagović i Dragan Despot - 2 +20 Anja Šovagović i Dragan Despot - 1 Galerija

Ljubavna priča Anje Šovagović Despot i Dragana Despota jedna je od zanimljivijih na domaćoj sceni.

Anja Šovagović Despot i Dragan Despot jedan su od naših najdugovječnijih poznatih parova i u sretnom su braku već 38 godina.

Anja i Dragan upoznali su se početkom Dubrovačkih ljetnih igara 1978. godine, kad j enjoj bilo 15, a njemu 22 godine. Nekoliko godina kasnije, ponovno su se sreli u Dubrovniku i zaljubili se, te su svoju vezu odlučili ozakoniti brakom nakon samo četiri dana. Anjin otac, pokojni glumac Fabijan Šovagović, Dragana je poznavao otprije, no ona je njegovu obitelj upoznala nekoliko sati prije vjenčanja.

"To je stvarno toliko nevjerojatno da ne izgleda kao da je istina, ali je istina. Nestvarno smo se zaljubili i tu dalje se nije imalo što i sad sa svakom godinom dulje", izjavila je Anja jednom za IN magazin.

Da je to bila zaista ispravna odluka, dokazuje njihov dugogodišnji brak tijekom kojeg su dobili kćer Anu i sina Josipa.

Glumački par je sada pokazao i da su još sretni i zaljubljeni kao prvog dana.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anja Šovagović (@anjasovagovic)

"Trideset i osam nam je tek", napisala je Anja uz video u kojem je pokazala kako su se proveli na Svečanom otvorenju trećeg Festivala knjige u Matici hrvatskoj, gdje su dobili i svoje karikature.

Pogledaji ovo Anja Šovagović Celebrity Naša glumačka diva oduševila je mladenačkim izgledom i outfitom, ali pažnju je ipak ukrala njena predivna kći!

Pogledaji ovo Anja Šovagović i Dragan Despot Celebrity Naš glumački par stao je pred oltar nakon četiri dana veze, a svoju priču koja i dalje fascinira javnost ovih dana posebno slave!

Pogledaji ovo Anja Šovagović Despot Celebrity Naša glumačka diva i sa 60 izgleda fantastično u minici, a osim vitkih nogu, pokazala je i trbuh!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić s roditeljima i sestrama Luka Modrić s roditeljima i sestrama Luka Modrić s ocem Stipom i sestrama Diora i Jasmina Modrić +17 Stipe Modrić, Diora Modrić - 5 Celebrity Udaje se sestra Luke Modrića, objavila je fotografije sa svoje raskošne djevojačke zabave!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav i Matija Škoro Miroslav i Matija Škoro Miroslav i Matija Škoro Miroslav i Matija Škoro +25 Miroslav Škoro Celebrity Pogledajte kako izgleda sin Miroslava Škore, krenuo je njegovim stopama i sada mu se pridružio na nastupu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene