Godine su samo broj

Naša glumačka diva i sa 60 izgleda fantastično u minici, a osim vitkih nogu, pokazala je i trbuh!

Anja Šovagović Despot Anja Šovagović Despot PFF PRESS 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Šovagović Despot Anja Šovagović Despot Anja Šovagović Despot Anja Šovagović Despot - 5 Anja Šovagović Despot - 3 Anja Šovagović Despot - 1 Anja Šovagović Despot - 2 Anja Šovagović i Dragan Despot - 1 Anja Šovagović i Dragan Despot Anja Šovagović Despot +2 Anja Šovagović Despot Galerija

Anja Šovagović Despot na Pula Film Festivalu zaredala je mini haljine u kojima je bila mamac za poglede.

Naša proslavljena glumica Anja Šovagović Despot u travnju je proslavila okrugli 60. rođendan, a sada je potvrdila da su godine za nju samo broj.

Anja je zablistala na Pula Film Festivalu u dvije kratke haljine ili, kako ih je sama nazvala – minice, a jedna je imala i prozirnu tkaninu na području dekoltea i trbuha.

Svojim izdanjima pohvalila i na Instagramu, a iskoristila je priliku i kako bi čestitala rođendan dizajnerici haljina koje je nosila.

"Hvala ti na fantazija minicama, moja draga Matija Vuica! Sretan Ti i blagoslovljen rođendan i još puno, puno genijalnih kreacija za dušu i zvjezdanu iluziju", napisala je glumica, a u komentarima su se zaredali komplimenti.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anja Šovagović (@anjasovagovic)

"Ti uvijek možeš minicu, jer ti si katedrala", "Lako s takvim nogama u minicu", "Sjajni", poručili su Anji oduševljeni obožavatelji, a kolegice Nataša Janjić i Marijana Mikulić uputile su joj srca i zaljubljene smajliće.

Inače, Anja i njezin suprug Dragan Despot jedan su od najpoznatijih parova na hrvatskoj estradi, s jednom od ljepših ljubavnih priča. Upoznali su se početkom Dubrovačkih ljetnih igara 1978. godine, dok je ona imala 15, a on 22 godine. Nekoliko godina kasnije, ponovno su se sreli u Dubrovniku i zaljubili se, te su svoju vezu odlučili ozakoniti nakon samo nekoliko dana. Anjin otac, glumac Fabijan Šovagović, Dragana je poznavao otprije, no ona je njegovu obitelj upoznala nekoliko sati prije vjenčanja.

Da je to bila zaista ispravna odluka, dokazuje njihov dugogodišnji brak tijekom kojeg su dobili kćer Anu i sina Josipa.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Fox - 1 Julia Fox - 3 Julia Fox - 4 Julia Fox - 1 +4 Julia Fox - 3 Celebrity Kad je izišla iz vode, badić je postao potpuno proziran, no ona je neometano potrčala plažom, a fotografi su uspjeli snimiti ovaj modni gaf!  

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović, 2008. godina - 1 Danijela Martinović, 2008. godina - 2 Danijela Martinović, 2008. godina - 3 Danijela Martinović i Petar Grašo - 1 +29 Danijela Martinović i Petar Grašo - 7 Nekad i sad Isplivale fotografije Danijele Martinović iz vremena dok je bila s Grašom koje dokazuju da se on po jednoj navici od tada nije puno promijenio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene