''Nevjerojatno, ali istinito!''

Jedan od omiljenih hrvatskih parova svoju je ljubav ozakonio nakon samo nekoliko dana, a ona traje i danas!

Anja Šovagović i Dragan Despot - 3 Anja Šovagović i Dragan Despot - 3 Cropix 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Anja Šovagović i Dragan Despot - 1 Anja Šovagović i Dragan Despot - 2 Anja Šovagović i Dragan Despot Anja Šovagović Despot Anja Šovagović Despot Anja Šovagović Despot, Ana i Josip Despot - 2 Anja Šovagović Despot i Ana Despot - 1 Anja Šovagović i Dragan Despot Ljubica Jović i Anja Šovagović Despot - 2 Ljubica Jović i Anja Šovagović Despot - 1 +7 Anja Šovagović Despot Galerija

Jedan od najpoznatijih parova na hrvatskoj estradi Anja Šovagović i Draga Despot dokaz su da ljubav može trajati, a njihova ljubavna priča počela je vrlo brzo.

Anja Šovagović Despot i Dragan Despot jedan su od najpoznatijih parova na hrvatskoj estradi, a zajedno su sada stigli i na premijeru predstave ''Ubojstvo'' u zagrebačkom HNK.

Pogledaj i ovo showbuzz Formule uspjeha Dugovječni ljubavni parovi: Od svadbe nakon četiri dana do druge šanse

Glumac nije ispuštao svoju voljenu iz ruku, a zajedno su pozirali za okupljene fotografe na premijeri.

Anja je nosila svečane hlače i sako crne boje te je na usne stavila već poznati crveni ruž dok je njen suprug nosio opušteniju odjevnu kombinaciju i u kazalište stigao u trapericama i crnoj košulji.

A njihova ljubavna priča počela je najbrže moguće. Ljubav između Anje i Dragana rodila se početkom Dubrovačkih ljetnih igara 1978. godine dok je ona imala 15, a on 22 godine. Nekoliko godina kasnije, ponovno u Dubrovniku, zaljubili su se te su svoju vezu odlučili ozakoniti nakon samo nekoliko dana. Anjin otac, glumac Fabijan Šovagović, Dragana je poznavao otprije, no ona je njegovu obitelj upoznala nekoliko sati prije vjenčanja.

Da je to bila zaista ispravna odluka, dokazuje njihov dugogodišnji brak tijekom kojeg su dobili kćer Anu i sina Josipa.

"To je stvarno toliko nevjerojatno da ne izgleda kao da je istina, ali je istina. Nestvarno smo se zaljubili i tu dalje se nije imalo što i sad sa svakom godinom dulje", potvrdila je Anja za In magazin.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin - 7 +27 Jelena Perčin - 6 Celebrity Jelena Perčin poslije rastave od devet godina mlađega kolege zablistala u kratkoj, uskoj haljini i pokazala noge!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Šeks i unuka Iva Šeks Vladimir Šeks - 8 Vladimir Šeks - 9 Vladimir Šeks - 10 +9 Vladimir Šeks - 11 Celebrity Vladimir Šeks u izlazak izveo svoju unuku Ivu, lijepa plavuša njegova je najdraža pratiteljica

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene