dobro mu stoji očinska uloga

Ponašanje oskarovca koje se rijetko viđa: Držao malenu rođakinju na ramenima dok se ona igrala s njegovom kosom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Leonardo DiCaprio dane provodi s obitelji na plaži jer ima puno slobodnog vremena budući da se snimanja u Hollywoodu nisu normalizirala radi koronavirusa.

Oskarovac Leonardo DiCaprio (45) u posljednje je vrijeme često na plaži u kalifornijskom gradu Malibuu budući da ima puno slobodnog vremena dok traje pandemija koronavirusa. 

Pogledaj i ovo Leonardo DiCaprio tijekom snimanja filma Svi pričaju o hrabrom pothvatu Leonarda DiCaprija na koji se odvažio zbog svojih pasa: ''Samo je skočio!''

Dok je prije nekoliko dana s njim bila njegova 22 godine mlađa djevojka, glumica Camila Morrone, ovog puta je uživao bez nje. Leonardu su društvo pravili otac, pisac George DiCaprio (76) i djevojčica, koja mu je vjerojatno nećakinja. 

Glumac se smješkao dok mu je rođakinja sjedila na ramenima i s rukama razbarušavala kosu. Usput je pričao s ocem koji je držao morsku travu u rukama. 

Inače, Leonardovi roditelji su se razveli dok je bio dijete i njegov tata se oženio s Peggy Ann Farrar 1995. Oskarovac je u dobrim odnosima s pomajkom koja je nagovorila njegovog oca da se doseli u susjedstvo nakon rastave kako bi sudjelovao u odgoju i pomagao bivšoj supruzi Irmelin Indenbirken (77). 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My child is so big and I love him but he hates cuddling with me but I will train him to love it

A post shared by Camila Morrone (@camilamorrone) on

Kako tvrde američki mediji, slavnog glumca je njegov polubrat Adam inspirirao da se okuša u toj karijeri. On je se probio u svijetu glume 80-ih godina i bio u mnogo filmova i televizijskih reklama. No onda je imao probleme s drogom i bio optužen za pokušaj ubojstva bivše djevojke.

Inače, DiCaprio je s mlađahnom Camilom u vezi od prosinca 2017. Kako pišu strani mediji, zbog pandemije koronavirusa par je puno vremena proveo skupa u karanteni u glumčevom domu. Leonardovi prijatelji su otkrili da je zbog zaustavljanja snimanja u Hollywoodu nije putovao često kao prije, no uživao je u vremenu s djevojkom te su zajedno udomili psića. 

Svojedobno je glumac rekao da ne zna bi li volio imati djecu zbog svijeta u kakvom živi. Naime, on je predani ekološki aktivist i ne sviđa mu se stanje u kakvom se Zemlja nalazi. "Ako je suđeno da se dogodi, dogodit će se. Ne znam", ispričao je DiCaprio. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene