Nije bilo lako

Omražena tračerica otkrila detalje boravka u Hrvatskoj, jedna stvar joj je teško pala: "To nije bilo kul"

Leighton Meester ( Foto: Instagram) Leighton Meester ( Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Leighton Meester ( Foto: Instagram) Leighton Meester (Foto: Getty Images) Leighton Meester (Foto: Instagram) Leighton Meester i Adam Brody (Foto: Getty) Leighton Meester i Adam Brody (Foto: AFP) Leighton Meester (Foto: Profimedia) Leighton Meester (Foto: Profimedia) +0 Leighton Meester (Foto: Getty) Galerija

Leighton Meester otkrila je detalje boravka u Hrvatskoj, u kojoj je snimala film "The Weekend Away".

Američka glumica i zvijezda hit-serije "Tračerica" Leighton Meester ovih je dana glavna tema svjetskih medija, i to zahvaljujući filmu "The Weekend Away", koji je snimala u Hrvatskoj, o čemu je progovorila u intervjuu za ET.

Pogledaj i ovo Leighton Meester (Foto: Instagram) Uzbudljivo! Zločesta tračerica i naš zgodni glumac zajedno u napetoj splitskoj avanturi, odmor iz snova pretvara se u noćnu moru!

35-godišnja Leighton priznala je da joj snimanje u Lijepoj Našoj nije bilo jednostavno, i to prvenstveno jer je dugo morala biti razdvojena od obitelji, koja joj se mogla pridružiti tek na kratko vrijeme.

"Prva dva tjedna tamo sam imala cijelu obitelj. Da ih nije bilo, izgubila bih se. Kći, starije dijete, otišla je s mojim mužem jer je on radio u Sjedinjenim Državama. Bili sam razdvojeni mjesec dana, što je bilo najduže no ikada prije. I nije bilo cool", priznala je.

Iako je njezin sin, čije ime javnosti zasad nije otkrila, ostao s njom u Hrvatskoj, nisu uspjeli provoditi puno vremena zajedno zbog užurbanog radnog rasporeda.

"Bila sam sa svojom bebom, ali on je beba i nismo se mogli odvojiti jedno od drugog. Bilo mi je teško ostaviti ga veći dio dana jer ne postoji lak način da se to učini", otkrila je.

"The Weekend Away" ovih je dana najgledaniji Netflixov film u Hrvatskoj, što nimalo nije čudi s obzirom na činjenicu da se upravo na našoj obali i snimao. Osim Leighton, u filmu se mogu vidjeti i brojna domaća glumačka lica, poput Amara Bukvića, Marka Braića i Ive Mihalić.

Radnja filma temelji se na romanu autorice Sare Alderson, a u njezinu se središtu nalaze dvije prijateljice koje u Split dolaze na odmor iz snova, koji postaje pravna noćna mora kada jedna od njih biva ubijena.

Film nije pokupio dobre kritike te su ga mnogi ocijenili lošim, a na IMDB-u ima ocjenu 5,6. Na istoj platformi mnogi su komentirali da su očekivali više od samoga filma, no upravo Split ih je oduševio te su redom komentirali kako je "The Weekend Away" dao posebnu čar Splitu, koji je po svima ionako predivan grad.

Snimanje je trajalo od 31. svibnja do 2. srpnja prošle godine na nekoliko lokacija u Splitu, ali i južnije. Dioklecijanova palača, Peristil, Matejuška, Splitska riva, Noćni klub Zenta i Crkva svetog Vlaha u Dubrovniku samo su neke od znamenitosti koje su prikazane u Netflixovu filmu.

Leighton je u braku s glumcem Adamom Brodyjem, s kojim ima dvoje djece i detalje iz privatnog života ne otkrivaju često, a tajili su i vijest o njezinoj drugoj trudnoći. Glumica se inače proslavila serijom "Tračerica", u kojoj je glumila zločestu Blair.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Chuck Norris i Viktor Orban (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Chuck Norris i Viktor Orban (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Nekad i sad Evo kako danas izgleda Chuck Norris, glasine o vlastitoj smrti ušutkavao je već nekoliko puta, a ovih se dana rijetko gdje pojavljuje!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Marko Grubnić - 3 In Magazin: Marko Grubnić - 2 In Magazin: Marko Grubnić - 1 +0 In Magazin: Marko Grubnić - 4 Celebrity Grubnić objavio fotku sa zgodnom mamom, u mini-haljini pokazala je vitke noge i mladoliko lice i u sedmom desetljeću!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene