ona je spremna za ljeto!

Svi koji su vidjeli fotografiju ove žene složili su se da joj nikad ne bi dali 49 godina!

Larsa Pippen - 2 Larsa Pippen - 2 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Larsa Pippen - 1 Larsa Pippen - 1 Larsa Pippen - 21 Larsa Pippen - 19 Larsa Pippen - 16 Larsa Pippen - 17 Larsa Pippen - 12 Larsa Pippen - 5 Larsa Pippen - 4 Larsa Pippen - 2 +18 Larsa Pippen - 3 Galerija

Larsa Pippen pozirala je u kupaćem kostimu, zbog ove fotografije nitko ne bi rekao da ima 49 godina.

Američka reality-zvijezda Larsa Pippen pokazala je svoje bujne obline novom fotografijom na društvenim mrežama.

Lijepa Larsa istaknula je svoje atribute u srebrnom bikiniju, a fotografirala je svoj odraz u ogledalu dok se odmarala naslonjena na zid.

''Spremna za ljeto'', napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Larsa Pippen (@larsapippen)

Njezinu figuru pratitelji su u komentarima nahvalili kao i uvijek, a malo tko bi rekao da ima 49 godina.

Kako Larsi stoji ovaj kupaći?

  • Fantastično!
  • Loše, vulgaran je

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Zovu je kraljicom skandala jer je 22 godine mlađem košarkašu uništila brak, a ovako ona pokazuje da je nije briga što drugi pričaju

Prije nekoliko dana paparazzi su je uhvatili na jahti u Miami Beachu, a mnoge oči u nju su uprte jer je prekinula s Marcusom Jordanom, sinom košarkaške legende Michaela Jordana, s kojim je dvije godine bila u vezi.

Prije njega Larsa je bila u braku sa Scottiejem Pippenom, s kojim ima troje djece.

Pogledaji ovo Larsa Pippen (Foto: Instagram) Celebrity Njezini badići postaju sve manji i tjesniji, a obline izraženije, pa ovakvi prizori ne promiču dežurnim paparazzima

Inače, Larsa je bivša najbolja prijateljica Kim Kardashian, a dugo ju je pratio i nadimak ''kraljice skandala''. Sve je počelo razvodom od košarkaša Pippena i svađom s klanom Kardashian.

Zatim je uslijedila afera s košarkašem Malikom Beaslyjem, koji je od nje mlađi 23 godine i kojem je navodno uništila brak, no čini se da joj je i on brzo dosadio, pa ga je ostavila već nakon nekoliko mjeseci i sada uživa u soloživotu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 5 Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 1 +24 Jennifer Aniston - 3 Celebrity Što se dogodilo s licem Jennifer Aniston? Zvijezda Prijatelja iznenadila je izgledom na naslovnici časopisa!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Chace Crawford i Ed Westwick Chace Crawford i Ed Westwick - 3 Chace Crawford i Ed Westwick - 2 Ed Westwick - 7 +26 Ed Westwick - 4 Nekad i sad Nate i Chuck sreli su se 12 godina otkako je završila ''Tračerica'', njihova zajednička fotografija prikupila je gotovo 700 tisuća lajkova!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene