Lijepo i pažljivo

Dijagnoza kralja Charlesa pokrenula je lavinu podrške, pogledajte što mu pišu sa svih strana svijeta

Kralj Charles Kralj Charles Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla Parker Bowles Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 5 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 4 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 2 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 1 Kralj Charles i Camilla Parker Bowles - 3 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kralj Charles III. - 4 Kralj Charles III. - 3 +19 Kralj Charles - 2 Galerija

Kralju Charlesu pristiže podrška obožavatelja iz cijelog svijeta nakon što je objavljeno da mu je dijagnosticiran rak.

Nakon što je iz Buckinghamske palače stigla vijest da je kralju Charlesu dijagnosticiran rak, ne prestaju mu pristizati dobre želje za brzim ozdravljenjem i oporavkom i to iz cijelog svijeta.

Iz palače su potvrdili da se 75-godišnji monarh vratio u London iz Sandringhama kako bi odmah započeo svoje liječenje. Šokantna vijest o njegovu stanju objavljena je nakon što je kralj nedavno operirao povećanu prostatu, uslijed čijeg je liječenja zapravo dobio novu dijagnozu. Zasad nije poznato koju vrstu raka ima, tek da se ne radi o raku prostate već o nečemu drugom.

Pogledaji ovo Susret kralja Charlesa i Kolinde Grabar-Kitarović 2016. godine Nekad i sad Pogledajte kako je Kolinda ugostila kralja Charlesa prilikom posjeta Hrvatskoj, pomogao joj je i Jakov koji je zabavljao Camillu!

Nakon objave, brojni obožavatelji kraljevske obitelji oglasili su se putem društvenih mreža kako bi kralju izrazili podršku i poželjeli mu brz oporavak.

"Neka Bog čuva kralja", "Hrabro od njega što je to podijelio s cijelim svijetom", "Žao mi je to čuti, želim mu brzi oporavak", "Želimo mu da se brzo i potpuno oporavi", "Hvala kralju Charlesu, na otvorenosti i dijeljenju medicinske dijagnoze, i šaljem mu najljepše želje za brzim oporavkom", "Molimo za vaš oporavak", "Rastužile su me ove vijest, ali pouzdamo se u Boga i vjerujemo da će se kralj oporaviti", "Šaljemo mu najbolje želje", samo se neke od tisuća poruka koje je dobio na službenom Instagram profilu kraljevske obitelji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Royal Family (@theroyalfamily)

Pogledaji ovo Kralj Charles Zanimljivosti Iz posebne čestitke za kralja Charlesa jedna je osoba očekivano izbačena, ali nedostaje još jedna koju on posebno voli!

Zbog kraljeva stanja, princ William se vraća redovnom obavljanju dužnosti nakon što je uzeo pauzu zbog Kate Middleton, koja je bila na operaciji abdomena, a princ Harry ovih dana dolazi u London iz Amerike kako bi bio uz oca.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Princ Harry - 1 Princ Harry - 3 +25 Princ Harry Celebrity Princ Harry dolazi u London kako bi bio uz oca nakon šokantne dijagnoze, a svi se sada pitaju jednu stvar!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Adelaide Cottage - 3 Adelaide Cottage - 1 Adelaide Cottage - 2 Kate Middleton - 2 +25 Kate Middleton - 4 Zanimljivosti Evo kako izgleda kuća u kojoj se oporavlja Kate Middleton, mnogi misle da za njezino trenutačno stanje i nije najbolje mjesto!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene