Uoči važnog događaja!

Uspjela ih iznenaditi: Meghan i Harryja u njihovom novom domu posjetila osoba kojoj se nisu nadali ovih dana

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) Kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Frogmore Cottage (Foto: Getty Images) Princ Harry i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Meghan Markle, Kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Trudna Meghan Markle (Foto: AFP) Princ Harry, Meghan Markle (Foto: Profimedia) Princ Harry i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) +0 Princ Harry i kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) Galerija

Kraljica Elizabeta htjela je vidjeti Meghan Markle i princa Harryja prije nego postanu roditelji, a ovo je bio njezin prvi posjet Frogmore Cottageu.

Kraljica Elizabeta prvi je put posjetila svog unuka princa Harryja i njegovu suprugu Meghan Markle u njihovu novom domu u Frogmore Cottageu, uoči rođenja kraljevske bebe koja ovih dana treba stići na svijet.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

93-godišnja kraljica provela je neko vrijeme u društvu Harryja i Meghan jer ih je htjela vidjeti prije nego njihovo prvo dijete bude rođeno, pri čemu ih je iznenadila jer se njezinu posjetu nisu još nadali, objavio je Daily Mail.

"Njezino Veličanstvo htjelo je otići u službeni posjet vojvodi i vojvotkinji od Sussexa u njihovu novom domu i to kao jedna od prvih gošća. Posjetila ih je s ostalim članovima obitelji, a Harry i Meghan su bili uzbuđeni što imaju priliku provesti je u razgledavanje svog novog doma", izjavio je izvor za The Sun.

Par je kraljici na svom službenom profilu na Instagramu čestitao rođendan kojeg je proslavila 21. travnja preslatkom čestitkom koja je oduševila njihove obožavatelje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Britanski su mediji pisali i kako su Meghan i Harry posjetili princ William i njegovo supruga vojvotkinja Kate Middleton, koji su ovih dana proslavili osmu godišnjicu braka.

"William i Kate posjetili su Meghan jer je njoj teško izlaziti u javnost. Htjeli su joj dati podršku i vidjeti kako je uoči poroda", potvrdio je neimenovani izvor za Harper's Bazaar.

Podrška ovih dana zapravo stiže sa svih krajeva svijeta koji željno iščekuje da upozna novog člana britanske kraljevske obitelji. 

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bonnie Wright (Foto: Profimedia) Bonnie Wright (Foto: Profimedia) Bonnie Wright (Foto: Getty Images) Bonnie Wright (Foto: Getty Images) +4 Bonnie Wright (Foto: Getty Images) Celebrity Evo kako danas izgleda zvijezda filma "Harry Potter": Odrasla je u pravu ljepoticu koju bi malo tko prepoznao!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene