Ovakvu je ne pamtimo!

Evo kako danas izgleda zvijezda filma "Harry Potter": Odrasla je u pravu ljepoticu koju bi malo tko prepoznao!

Bonnie Wright (Foto: Profimedia) Bonnie Wright (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bonnie Wright (Foto: Profimedia) Bonnie Wright (Foto: Profimedia) Bonnie Wright (Foto: Getty Images) Bonnie Wright (Foto: Getty Images) Bonnie Wright (Foto: Getty Images) Bonnie Wright (Foto: Getty Images) Bonnie Wright (Foto: Getty Images) Bonnie Wright (Foto: Getty Images) +0 Bonnie Wright (Foto: Getty Images) Galerija

Bonnie Wright pamtimo kao Ginny Weasly iz serijala filmova o Harry Potteru.

Britansku glumicu Bonnie Wright javnost je upoznala u filmovima o najslavnijem čarobnjaku na svijetu Harryju Potteru i to kao Ginny Weasly, mlađu sestru Rona Weaslyja.

Pogledaj i ovo showbuzz Sjećate se? Bila je sramežljivica iz 'Harryja Pottera' - danas je slika nešto drugačija

Bonnie defitnitivno više ne izgleda kakvom je pamtimo, u što smo se uvjerili ovih dana nakon što je snimila modni editorijal za vlastitu liniju kupaćih kostima na plaži El Matador na Floridi.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BONNIE WRIGHT (@thisisbwright) on

28-godišnja glumica izgleda fenomenalno u kostimima koji ističu njezinu top figuru i koji zapravo nisu nimalo obični.

"Inspiraciju sam pronašla u japanskim i kineskim motivima, a izrađeni su od recikliranih plastičnih boca kako bi zaštitili mjesta koja volimo", objasnila je Bonnie na svojoj web stranici.

Glumica je na ovom projektu surađivala s volonterima Greenpeaca koji su joj pomogli u skupljanju boca i podizanju ekološke svijesti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BONNIE WRIGHT (@thisisbwright) on

Uz glumu, modni dizajn i ekologiju, Bonnie se danas bavi i redateljskim poslovima kao i pisanjem scenarija, no značajniju filmsku ulogu nakon Harry Pottera nije ostvarila. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Blanket Jackson (Foto: Profimedia) Michael Jackson i Debbie Rowe (Foto: Profimedia) Michael Jackson (Foto: Getty Images) Michael Jackson i djeca (Foto: Profimedia) +3 Blanket Jackson (Foto: Getty Images) Celebrity Najstariji sin Michaela Jacksona objavio fotografiju člana obitelji kojeg rijetko viđamo u javnosti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene