Može li gore?

Pijanu je izbacili iz noćnog kluba: "Ponašala se kao u najgoroj noćnoj mori"

Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto:Profimedia) Katie Price (Foto:Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) +0 Katie Price (Foto: Profimedia) Galerija

Katie Price izbacili su iz noćnog kluba zbog nepriličnog ponašanja.

Britanska starleta Katie Price, koja ponajviše plijeni pažnju nizom estetskih operacija, zbog kojih danas izgleda gotovo neprepoznatljivo, navodno je izbačena iz jednog londonskog kluba zbog alkoholiziranosti, prenose britanski mediji.

41-godišnja Katie izašla je u noćni provod u klub gdje je nastupao njezin bivši dečko, pjevač Dane Bowers, a kako je večer odmicala pred njom se nalazilo sve više ispijenih čaša alkohola.

Sve to rezultiralo je time da se Katie u jednom trenutku zabila glavom u zid, a cijelu je noć razgovarala s brojnim muškarcima, uključujući i člana nekadašnjeg popularnog benda Boyzone, Shaneom Lynchom.

No večer je za starletu završila tako da je na kraju zbog ponašanja izbačena iz kluba, točnije redari su je morali iznijeti van.

"Katie se pojavila kako bi podržala Daneov novi bend Boyz On Block ali ponašala se kao u najgoroj noćnoj mori. Ludovala je po klubu, naručujući žestice, čak se nekoliko puta sama poslužila na šanku dok osoblje kluba nije bilo u blizini. Prešla je sve granice i morala je otići", izjavio je jedan od svjedoka za The Sun Online.

Bila je to točka na i teškog Katiena tjedna nakon što joj je policija prije nekoliko dana oduzela vozačku dozvalu i to već četvrti put. Dobila je zabranu upravljati vozilima čak dvije godine jer je odbila reći policiji tko je upravljao Range Roverom koji je slupan prošle godine.

Njezinu su godinu obilježili i estetski zahvati zbog kojih je dobila tešku infekciju lica, a ljetos je prekinula zaruke s Krisom Boysonom jer ga je varala s Charlesom Druryjem.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene