Buduća mama blista!

Lijepa Slovenka Kaja koju povezuju s našim Vrsaljkom pokazala trudnički trbuh, do poroda sitno broji!

Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime i Matea Vrsaljko (Foto: Instagram) Dejan Lovren i Šime Vrsaljko (Foto: Screenshot) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime Vrsaljko i Dejan Lovren (Foto:Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) Šime Vrsaljko (Foto: Instagram) +0 Šime Vrsaljko vjenčanje (Foto: Instagram) Galerija

Kaja Vidmar je na profilu na Instagramu pokazala poveći trudnički trbuh, a iako nije potvrdila identitet oca svog prvog djeteta, sve su glasnija šuškanja da je riječ o Šimi Vrsaljku.

Lijepa Slovenka Kaja Vidmar koja se nedavno našla u centru pažnje zbog vijest da navodno čeka dijete s našim nogometašem Šimom Vrsaljkom na profilu na Instagramu sada je pokazala poveći trudnički trbuh.

Pogledaj i ovo Šime Vrsaljko I bio je najmlađi Vatreni! Pogledajte kako je Šime Vrsaljko izgledao prije 13 godina, njegovao je malo drugačiji imidž nego danas!

Manekenka i bivša Playboyjeva zečica pozirala je u pripijenoj crnoj kombinaciji u kojoj joj je trudnički trbuh došao do izražaja, kao i njezina prirodna ljepota kojoj se svi dive.

Kaja prema pisanu slovenskih medija treba roditi za mjesec i pol dana, no zasad nije otkrila ime oca djeteta, ali u intervjuu koji je dala za slovenski 24ur otkrila je neke detalje, kao da će dobiti kćer, ali i zašto je tu vijest dugo tajila.

"Nije bilo teško jer sam od samog početka odlučila da će radosne vijesti znati ​​samo članovi obitelji i bliski prijatelji. Međutim, imali smo i puno posla kod kuće i ja sam i sama imala puno posla sa svojim brendom, mjeseci su brzo prolazili", izjavila je Kaja, koja je u Madridu završila školovanje i tečaj kožarstva i šivanja te pokrenula svoj brend.

Trenutačno živi u Madridu sa svojim partnerom, no oko njegova identiteta i dalje je tajanstvena.

"On je moj vitez, o kojem sam toliko čitala u svim svojim omiljenim povijesnim romanima. Najveća mi je podrška, povod za svakodnevni smijeh i motivator u svakom pogledu", otkrila je.

Mnogi su našeg nogometaša prepoznali i na fotografiji na kojoj trudna Kaja grli misterioznog muškarca, a na kojoj se vide samo njihove sjene. Sada su njihovi pratitelji primijetili i kako su oboje na svojim društvenim mrežama objavili fotografije identičnog psa, pa su mnogi zaključili da zajedno žive.

Lijepa Kaja se u Sloveniji proslavila kada je za naslovnicu Playboya pozirala potpuno gola na konju, a sudjelovala je i u slovenskoj inačici showa "Ples sa zvijezdama". Pozirala je i za druge časopise te se pojavila i u nekoliko glazbenih spotova.

Inače, glasine o problemima u braku Šime i Matee Vrsaljko pojavile su se još prošle godine, kada se nogometaš u javnosti počeo pojavljivati bez vjenčanog prstena, a njegovi su obožavatelji u lipnju primijetili i da je sve fotografije sa suprugom Mateom obrisao s Instagrama, na kojem ih je imao običaj objavljivati. Zašto se odlučio na taj potez nije otkrio, ali odmah su počela nagađanja o problemima u braku i ljubavi koja je počela tijekom srednjoškolskih dana.

Šime i Matea upoznali su se još u srednjoj školi, a 2016. godine nogometaš je zaprosio atraktivnu brinetu. Vjenčali su se 2017. godine, a godinu dana kasnije postali su roditelji sina Bruna. Slovili su kao jedan od najatraktivnijih domaćih parova, a Šime se volio pohvaliti lijepom suprugom.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić i Sandra Meljničenko (Foto: Instagram) Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) +0 Nina Badrić i Aleksandra Meljničenko (Foto: Instagram) Zanimljivosti Proslavila se hitom "Pare, pare, pare" i nakon udaje za ruskog oligarha nestala preko noći, a Hrvatska je rijetko mjesto na kojem se pojavljivala

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) +9 Jamie Lee Curtis (Foto: IMDB) Nekad i sad Nekad omiljena seks-bomba novim fotkama sve ostavila u čudu pa pojasnila što ju je na to natjeralo: "Ne želim više ništa skrivati"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene