Tužna sudbina

Nikada se nije pomirio s tragičnim gubitkom sina, a onda ga je zadesila nova tragedija koja je šokirala svijet: "Ne prođe dan da nisi sa mnom"

Jett i John Travolta (Foto: Profimedia) Jett i John Travolta (Foto: Profimedia) Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jett Travolta (Foto: Profimedia) Jett i John Travolta (Foto: Profimedia) John Travolta - 9 Nekoć sretna obitelj (Foto: Profimedia) John Travolta, Kelly Preston (Foto: Profimedia) Jett i John Travolta (Foto: Profimedia) John Travolta (Foto: Profimedia) John Travolta (Foto: Instagram) John Travolta (Foto: Instagram) John Travolta, Olivia Newton-John (Foto: Profimedia) +19 Tom Cruise, John Travolta (Foto: Profimedia) Galerija

John Travolta se prisjetio pokojnog sina Jetta Travolte i putem društvenih mreža obilježio njegov rođendan.

Američki glumac John Travolta odao je počast svom pokojnom sinu Jettu Travolti u dirljivoj objavi koju je podijelio na svom profilu na Instagramu.

John je povodom Jettova rođendan, koji bi navršio 32 godine objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojom pokojnom suprugom Kelly Preston i njihovim sinom, a koja je snimljena 1997. godine kada su ga posjetili na setu filma Addicted to Love".

"Sretan rođendan moj Jetty, ne prođe dan da nisi sa mnom", napisao je John i sve dirnuo.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli John Travolta (@johntravolta)

Jett je umro u siječnju 2009. godine tijekom obiteljskog putovanja na Bahame nakon što je udario glavom o kadu i doživio napadaj u njihovoj kući na otoku Grand Bahama.

Pogledaji ovo Princeza Diana i John Travolta - 4 Celebrity Sjećate li se ovih legendarnih scena? Od plesa princeze Diane i popularnog glumca prošlo je skoro 40 godina

Bio je autistično dijete i imao je Kawasaki sindrom, bolest koja može dovesti do proširenja bilo koje arterije srednje veličine u bilo kojem trenutku. Osoba se potom bori povišenom tjelesnom temperaturom, dobije osip, konjuktivitis što dovodi do daljnjih komplikacija.

Pokojna Travoltina supruga Kelly je 2012. godine za ''The Doctors'' rekla kako je ta bolest zaista rijetka i da su tome pridonijeli određeni čimbenici u našoj okolini.

''Čvrsto vjerujem kao majka, kao i moj suprug, da postoje određeni čimbenici koji pridonose autizmu, a neki od njih su uglavnom kemikalije u našem okolišu i našoj hrani'', rekla je tada.

Pogledaji ovo John Travolta Nekad i sad Nakon ovog filma karijera mu je procvjetala, a onda su mu život obilježile tragedije, možete li vjerovati da ima već 70 godina?

Osim Jetta, Kelly i John su dobili još dvoje djece, danas 24-godišnju Ellu i 13-godišnjeg Benjamina.

Pogledaji ovo John Travolta Celebrity Travolta podijelio iskustvo o bliskom susretu sa smrću: ''Mislio sam da je gotovo, a onda se dogodilo čudo...''

Nažalost, Johna i njegovu obitelj je 2020. godine obilježila još jedna tragedija – smrt njegove supruge Kelly koja je preminula od posljedica raka dojke, a šokantnu vijest Travolta je objavio na Instagramu uz riječi da je do zadnjeg trenutka vodila hrabru borbu uz ljubav i podršku obitelji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor - 2 Jadranka Kosor - 1 Jadranka Kosor - 3 Jadranka Kosor - 1 +25 Jadranka Kosor - 2 Celebrity Jadranka Kosor nije se skroz oporavila od operacije, ali uz svog najdražeg muškarca ne skida osmijeh s lica!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea - 8 Renata Končić Minea - 7 Renata Končić Minea - 9 Renata Končić Minea - 6 +26 Renata Končić Minea - 3 Celebrity Minea u haljini kao s crvenog tepiha najavila novu emisiju hit-showa, ali čini se da ovaj put neće biti samo smijeha: "Suza je sama krenula"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene