Nova ljubav?

Zavodnik uživao na Sardiniji s misterioznom damom koja definitivno nije njegova posljednja službena djevojka

Jared Leto na Sardiniji (Foto: Profimedia) Jared Leto na Sardiniji (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Jared Leto na Sardiniji (Foto: Profimedia) Jared Leto i Valery Kaufman (Foto: Profimedia) Jared Leto (Foto: Getty Images) Jared Leto (Foto: Instagram) Jared Leto (Foto: Getty Images) Cameron Diaz (Foto: AFP) Ashley Olsen (Foto: AFP) Lindsay Lohan (Foto: AFP) Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Jared Leto (Foto: Instagram) +0 Jared Leto (Foto: Instagram) Galerija

Jared Leto u Hollywoodu je poznat kao veliki zavodnik, iako gotovo nikad ne priča o svom privatnom životu.

Iako je vrlo samozatajan, glumac i glazbenik Jared Leto već je godinama poznat kao veliki zavodnik, a popis žena koje je osvojio je poprilično dugačak.

Pogledaj i ovo showbuzz S bendom Nakon Oscara dolazi u Ukrajinu!

Jedna od slavnih žena koje je zaveo je i Cameron Diaz s kojom je proveo ukupno 4 godine, od 1999. do 2003. U njegovu su se krevetu našle i bivše teen zvijezde Ashley Olsen i Lindsay Lohan, no radilo se o kratkim i neobaveznim avanturama, baš kao što je bila i ona s bogatašicom Paris Hilton.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Neko se vrijeme šuškalo kako mu je stililistica Chloe Bartoli više od poslovne suradnice, a s njom je proveo i dan nakon što je osvojio Oscara 2014. godine.

U njegovu ljubavnu mrežu uplela se i pjevačica Miley Cyrus u vrijeme kada je radila skandale te bila u prekidu sa sadašnjim suprugom Liamom Hemsworthom, a družili su se uglavnom u njegovu domu. I njezina kolegica Katy Perry utjehu od prekida s Johnom Mayerom pronašla je upravo u Jaredu, i to navodno na slavnoj Coachelli 2014. godine. Na istom je festivalu 2016. godine glumac uhvaćen u zagrljaju s pjevačicom Halsey.

Posljednja u nizu njegovih djevojaka bila je mlada ruska manekenka i Victoria's Secret anđelica Valery Kaufman s kojom je prvi put viđen u ljeto 2015. godine. Iako su ih paparazzi više puta snimili kako se grle i ljube, par nikada nije priznao svoju vezu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valery Kaufman (@valerykaufman) on

No čini se kako je ljubavi došao kraj, jer se 47-godišnji glumac ovog ljeta odmarao, među ostalim, i na Sardiniji u društvu misteriozne dame koja definitivno nije Valery. Ipak, na fotografijama ništa nije ukazivalo na to da su više od prijatelja, no poznavajući njegovu ljubavnu prošlost te činjenicu da s mlađahnom Ruskinjom nije viđen od kraja 2018. godine, potpuno je razumljivo zašto se počelo špekulirati o novoj djevojci.

Inače, Jared u kolovozu stiže u Hrvatsku gdje je zakupio jedan otok na tri dana na kojem će s bandom 30 Seconds To Mars prirediti pravi tulum za sve zainteresirane obožavatelje. "Zakupio sam cijeli otok u Hrvatskoj. Izgleda nevjerojatno. Imamo vlastiti otok u Hrvatskoj i bit će ludo", rekao je Jared u prijenosu uživo na svom profilu na Instagramu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valery Kaufman (@valerykaufman) on

Radi se o otoku u blizini Šibenika, a festival će trajati od 9. do 12. kolovoza. Cijene karata iznose od 6700 do vrtoglave 42 tisuće kuna, a uključuju sve - koncerte, dodatne aktivnosti, smještaj i hranu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene