"Svaki dan imam probleme"

Ivana Knoll šokirana načinom na koji je tretiraju u Dubaiju: "Žena na plaži mi je rekla da se trebam maknuti jer me gledaju njezina djeca"

Ivana Knoll Ivana Knoll Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll Ivana Knoll +24 Ivana Knoll Galerija

Ivana Knoll otkrila je da njezin boravak u Dubaiju ne protječe baš onako kako se nadala.

Naša najpoznatija navijačica Ivana Knoll trenutačno uživa u Dubaiju.

S odmora se javila na društvenim mrežama, gdje je otkrila da njezin boravak tamo ne protječe baš onako kako se nadala.

"Hej, ljudi, znate da sam prvi put u Dubaiju. Moram reći da sam totalno šokirana time što je Katar otvoreniji nego Dubai. Ovdje svaki dan imam neke probleme. Odem u restoran prikladno odjevena, a oni kažu da nije prikladno. Vidim ljude koji su manje odjeveni od mene i oni ulaze bez problema", ispričala je Ivana u pričama na svojem profilu na Instagramu. Zatim je prepričala i jedan incident s plaže.

"Danas sam snimala na plaži, imala sam bikini, ove dugačke rukave i suknju. Neka je žena došla do mene i počela paničariti kako se trebam maknuti jer me gledaju njezina djeca. Što se ovdje događa? Je li ovako u Dubaiju ili samo ja imam probleme? Ne kužim", zapitala se Ivana, a kako je pritom bila odjevena, pogledajte u našoj galeriji.

Podsjetimo, Knoll je stekla slavu bodreći našu nogometnu reprezentaciju na Svjetskim prvenstvima u oskudnim navijačkim kombinacijama. Njezine fotografije tada su obilazile svijet, što joj je donijelo popularnost i na Instagramu, gdje broji više od 3,2 milijuna pratitelja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ivana Knöll (@knolldoll)

Na društvenoj mreži najčešće dijeli svoje razgolićene fotografije, a pratitelji je često prozivaju i za pretjerivanje u fotošopu.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Dario Perković, Supertalent - 1 Dario Perković, Supertalent - 2 Dario Perković, Supertalent - 3 Dario Perković, Supertalent - 4 +6 Dario Perković, Supertalent - 5 Celebrity Martina je sve šokirala kad je izjavila da nikad nije čula legendarni domaći hit koji je ovaj gospodin izveo!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Tana Ramsay - 3 Gordon i Tana Ramsey (Foto: Getty Images) Tana Ramsay - 1 Tana Ramsay - 2 +8 Tana Ramsay - 4 Celebrity Nakon što je u 50. godini rodila šesto dijete, supruga jednog od najslavnijih kuhara na svijetu javila se iz bolnice!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene