Nerješivi problemi

Bili su jedan od najljepših parova, prekidom su šokirali javnost, a ona je sad napokon progovorila o svemu

Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper, Irina Shayk (Foto: Profimedia) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: AFP) Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Getty Images) Irina Shayk i Ronaldo (Foto: AFP) +1 Irina Shayk (Foto: AFP) Galerija

Irinu Shayk Bradley Cooper osvojio je 2015. godine, a konačni prekid dogodio se prošle godine.

U lipnju 2019. godine saznalo se za prekid glumačko-manekenskog para Bradleyja Coopera i Irine Shayk.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Seks-bomba Jedna od najljepših žena svijeta krenula u provod samo u košulji i ne možemo prestati gledati u njezine noge

Par se počeo viđati 2015. godine u strogoj tajnosti te dugo nisu željeli priznati vezu, ubrzo su se i zaručili, no do oltara nikada nisu stigli.

Prekid 4-godišnje veze u kojoj je rođena i kćerkica Lea de Seine u ožujku 2017. godine dogodio se u lipnju 2019. godine kada je ruska seks-bomba viđena kako se iseljava iz njegove vile, no upućeniji izvori tvrde kako je par duže vrijeme imao problema, koji su očito bili nerješivi.

Stvari su navodno pogoršale i glasine o ljubavnoj aferi Bradleyja i Lady Gage, koja je bila zvijezda njegova filma "A Star is Born", iako su kasnije oboje priznali kako je to bio marketinški trik za promociju filma. Irina se zatim pojavila na slavnoj Met Gali bez zaručnika, a mjesec dana kasnije se iselila.

Svašta se nagađalo u vezi s prekidom jednog od najtajnovitijih parova Hollywooda, među ostalim i to kako je njemu smetalo što ona želi da njihova veza bude javnija. Irina je tek sad progovorila o prekidu, ali ponovno nije otkrivala konkretne razloge.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

34-godišnja Ruskinja o 11 godina starijem bivšem dečku raspričala se za britanski Vogue, čiju naslovnicu krasi za mjesec ožujak. "Mislim da u dobroj vezi uvijek morate donijeti sve ono najbolje i najgore od vas, takva je ljudska priroda. Dvoje sjajnih ljudi ne mora nužno činiti dobar par. Mislim da smo jako sretni što smo zajedno doživjeli sve to što jesmo", poručila je i bivša dugogodišnja djevojka Cristiana Ronalda.

Irina je progovorila i o majčinstvu, a tu je bila puno iskrenija. "Neki su dani teži od ostalih. Teško je pronaći ravnotežu između toga što sam samohrana majka i zaposlena žena koja zarađuje za svoju obitelj. Ima dana kada ustanem i pomislim 'o Bože, ne znam što ću, raspadam se'", zaključila je.

Par je ostao u dobrim odnosima upravo zbog kćerkice, a dogovorili su se i oko zajedničkog skrbništva kako malenoj baš ništa ne bi nedostajalo.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene