INSTA tjedan

FOTO 'Samo meni ovakvi likovi prilaze... Jel moguće??'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kada pogledate samo tjedan dana unatrag, poznate face diljem svijeta su nas uveseljavale zanimljivostima iz svojeg privatnog života. Donosimo vam samo najbolje od INSTA tjedan!

I dok je Khloe Kardashian na turneji po Australiji na kojoj promovira Kardashian modnu kolekciju, posjetila je i zoološki vrt gdje se družila s koalom i žirafom.

Pogledaj i ovo Maja Šuput Bloom u problemu Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

>> INSTA tjedan - Kakva priča u fotografijama... i to kakvim!

Njezin šogor Scott Disick objavio je fotku na kojoj je ona prekrivena novcem...

dok se Kim Kardashian za to vrijeme zabavljala s dragim Kanyeom Westom nakon njegovog koncerta u New Yorku.

 Mlađa sestra Kendall Jenner koja je nedavno navršila 18. godina napravila je korak dalje, pa je pozirala u novoj modnoj kampanji u kojoj je pokazala grudi. Kod Kardashiana uvijek se nešto događa!

 I glumac James Franco se ne srami svojeg tijela, a ni šale mu nisu strane. nakon što je gostovao u showu Ellen DeGeneres koja ga je iznenadila s fotografijama 'seksi djeda božićnjaka' na kojima je njegovo lice 'namontirano' na tijela drugih muškaraca, Franco je prihvatio zezanciju pa je na svojem Instagramu i sam objavio neke smiješne fotke.

I njegova kolegica Jessica Alba već se priprema za Božić, pa se uživala uz čašu šampanjca i šarenim lampicama.


I Jennifer Lopez priprema neka nova iznenađenja, a njezin lik krasi najprometniji trga na svijetu – Times Square u New Yorku. O čemu je točno riječ, JLO je još uvijek prilično tajnovita.

Irina Shayk, Ronaldova draga, pažnju je plijenila na novim fotografijama. Tko i gleda nove čizmice uz te seksi duge noge?


No nisu samo svjetske face aktivne na Instagramu. I naša pjevačica Maja Šuput podijelila je nekoliko zanimljivosti. Bila je na Fashion Weeku, radi na novom mjuziklu 'Footloose', a upoznala je i jednom zanimljivog muškarca.

'Samo meni ovakvi likovi prilaze... Frajer iz Texasa u Vodicama. Jel moguće????', pita se zgodna Maja.


Zato je Nina Badrić bila dio priče iz 'Provjerenog' gdje je osmijeh na lice stavila 32.godišnjoj Mari koja se bori protiv zloćudnog tumora na mozgu.

Ono što svi možemo pokloniti jedni drugima je osmijeh i veselje, upravo to će ih motivirati u njihovoj borbi iz tjedna u tjedan. Ništa tog dana nije bilo slučajno, kao ni stihovi pjesme koje joj je Nina otpjevala. Vratimo osmijeh na lice! :)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene