Opa!

Indira objavila uzbudljive vijesti za mlade, ovakvu šansu mnogi neće propustiti: ''Ova prilika otvorena je isključivo za...''

Indira Levak - 1 Indira Levak - 1 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 4 Indira Levak - 3 Indira Levak - 2 Indira Levak i Miroslav Levak - 4 Indira Levak i Miroslav Levak - 3 Indira Levak i Miroslav Levak - 2 Indira Levak - 2 Indira Levak - 2 Indira Levak - 1 Maja Šuput i Indira Levak - 1 +18 Indira Levak - 1 Galerija

Indira Levak na svom je profilu objavila kako traži mladog trepera za duet, evo koji su uvjeti prijave.

Naša pjevačica Indira Levak, koja nastupa kao Indira Forza, objavila je uzbudljive vijesti na svom profilu.

Naime, Indira u suradnji s jednom izdavačkom kućom traži mladog trepera koji će s njom snimiti duet.

''Otvorena prilika za mladog trepera za duet s Indirom Levak! U suradnji s našom legendarnom pjevačicom Indirom Levak ex Colonia, tražimo talentiranog mladog trepera koji će snimiti duet s njom! Ova prilika je otvorena isključivo mladim treperima koji žele ostvariti suradnju s jednom od najvećih imena hrvatske glazbene scene'', piše u opisu, a detalje prijave pogledajte u nastavku.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CroatianMusicSpotlight (@croatianmusicspotlight)

Podsjetimo, Indira je u grupi Colonia bila od 1996. do 2017. godine, a onda je krenula u solo-karijeru.

Pogledaji ovo Indira Levak - 6 Celebrity Indira Levak pohvalila se novim poslovnim pothvatom, pjevačica se pobrinula da ne fali dobre atmosfere!

Pogledaji ovo Indira Levak i Miroslav Levak - 1 Celebrity Indira otkrila da je ona napravila prvi korak sa sadašnjim suprugom: ''Dogovorili smo se u 12, a on je stigao u 19 sati...''

Pogledaji ovo Indira Levak Celebrity Indira Levak pokazala više nego što je planirala u novom spotu, za sve su krivi prorezi ispod kojih je sve izvirilo!

Pogledaji ovo Indira Levak Nekad i sad Evo kako je Indira izgledala dok je još bila dio naše hit-grupe, očito je što s godinama nije htjela puno mijenjati!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 6 Rita Ora - 2 Rita Ora - 4 Rita Ora - 5 +25 Rita Ora - 3 Celebrity Slavna Kosovarka u prozirnoj haljini ništa nije ostavila mašti na volju, a tek će vas iznenaditi koliko ju je jeftino platila!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol i sestra Franka - 1 Joško Gvardiol - 2 Joško i Franka Gvardiol Joško Gvardiol i sestre - 1 +28 Joško Gvardiol i sestre - 2 Celebrity Joško Gvardiol na ljetovanju je u Hrvatskoj nakon Eura, a sad je pozirao sa starijom sestrom i otkrio gdje se nalaze!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene