''Oklijevao je...''

Indira otkrila da je ona napravila prvi korak sa sadašnjim suprugom: ''Dogovorili smo se u 12, a on je stigao u 19 sati...''

Indira Levak i Miroslav Levak - 1 Indira Levak i Miroslav Levak - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak i Miroslav Levak - 4 Indira Levak i Miroslav Levak - 3 Indira Levak i Miroslav Levak - 2 Indira Levak - 2 Indira Levak - 4 Indira Levak - 7 Indira Levak - 6 Indira i Miroslav Levak Indira Levak - 2 Indira Levak - 1 +19 Indira Levak - 2 Galerija

Indira Levak ispričala je detalje svoj bračnog života s Miroslavom Levakom, a otkrila je i kako su se upoznali.

Pjevačica Indira Levak godinama je u skladnom braku sa suprugom Miroslavom, a sada je otkrila kako su se upoznali te da je ona bila ta koja je napravila prvi korak.

''Za mene brak nije idealan, to ne postoji. Brak je nekad oluja, a nekad uragan... Ipak, ljubav je najvažnija, kao i poštovanje. Suprug je moja srodna duša, a mi smo dvoje temperamentnih ljudi'', rekla je, prenosi Mondo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Levak Official (@indiralevak)

Indira je ispričala i situaciju kako su se upoznali koja je mnoge nasmijala.

''Muškarci me jako vole, vole moju žensku snagu. No, kad sam upoznala muža, bio je stegnut, malo se opirao, a i prvog sam ga zvala van.

Trebao je doći na prvi spoj u 12, ali je stigao tek u 19 sati, oklijevao je'', prepričala je Indira.

Pogledaji ovo Indira Levak Celebrity Indira Levak pokazala više nego što je planirala u novom spotu, za sve su krivi prorezi ispod kojih je sve izvirilo!

No, kad ju je upoznao, Indira kaže da je on dominantna figura u njihovom domu.

''Vjerujte, moj suprug odgovara mojoj energiji, volim jake, dominantne muškarce koji vode glavnu riječ u kući. Ja sam tu da ga pratim i podržavam, a i on mene'', rekla je pjevačica.

Pogledaji ovo Indira Levak - 4 Celebrity Indira Levak pozirala je sa zgodnim posinkom koji je Hrvatima poznat iz jednog realityja: ''Maneken!''

''Uvijek se pomirimo i nakon 25 godina shvatili smo da je besmisleno da danima ne pričamo i ne svađamo se. Grlimo se, ljubimo i mrdamo u nove pobjede'', rekla je za In Magazin nedavno.

Indira i Miroslav upoznali su se prije 11 godina u teretani. Svoju su ljubav okrunili brakom 2014. godine u maloj i intimnoj proslavi uz obitelj i prijatelje, a otad su postali nerazdvojni. Miroslav je postao Indirin menadžer, a par kao hobi skupa dizajnira i izrađuje moderni namještaj.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 1 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo - 2 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo +31 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Celebrity Slavljeničke fotografije supruge Lea Messija začudile su javnost: "Ljudi koji imaju novca…"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Lewinsky - 2 Monica Lewinsky - 1 Monica Lewinsky Monica Lewinsky +12 Monica Lewinsky Nekad i sad Svijet je zna kao najpoznatiju ljubavnicu predsjednika, a sad je objavila svoje najnovije fotografije i svi su u nevjerici!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene