Suprug najveća podrška!

Indira Levak pohvalila se novim poslovnim pothvatom, pjevačica se pobrinula da ne fali dobre atmosfere!

Indira Levak - 6 Indira Levak - 6 Marko Lukunic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Indira Levak - 11 Indira Levak - 10 Indira Levak - 9 Indira Levak - 4 Indira Levak - 7 Indira Levak - 6 Indira Levak - 5 Indira Levak - 4 Indira Levak - 3 Indira Levak - 2 +20 Indira Levak - 1 Galerija

Uz glazbenu karijeru, Indira Levak zajedno sa suprugom bavi se i iznajmljivanjem apartmana i dizajniranjem namještaja.

Naša pjevačica Indira Levak poznata je kao svestrana žena, a uz glazbu se bavi i iznajmljivanjem apartmana, kao i dizajniranjem namještaja. 

Indira i njezin suprug Miroslav iza sebe imaju više hotela s kojima su surađivali kod opremanja njihovih prostora, stotinjak privatnih projekata opremanja kuća i stanova, kao i teretana, a od danas se mogu pohvaliti i sa studiom kojeg su otvorili u Zagrebu.

Pogledaji ovo Indira Levak i Miroslav Levak - 1 Celebrity Indira otkrila da je ona napravila prvi korak sa sadašnjim suprugom: ''Dogovorili smo se u 12, a on je stigao u 19 sati...''

Događaj su uveličale brojne poznate face kao što su Kristina Burja, Gordan Maras i Lea Mijatović.

Indira se naravno po običaju pobrinula za dobru atmosferu pa je tako pustila svoje glasne žice i time uljepšala otvorenje novog studija. 

Podsjećamo, Indira je godinama u skladnom braku sa suprugom Miroslavom, a otkrila je i kako su se upoznali te da je ona bila ta koja je napravila prvi korak.

Pogledaji ovo Indira Levak inMagazin Indira Levak otkrila kako se snašla u ulozi bake, ali i što se krije iza deset godina njenog sretnog braka: "To je moj recept za uspjeh!"

''Za mene brak nije idealan, to ne postoji. Brak je nekad oluja, a nekad uragan... Ipak, ljubav je najvažnija, kao i poštovanje. Suprug je moja srodna duša, a mi smo dvoje temperamentnih ljudi'', rekla je, prenosi Mondo.

''Muškarci me jako vole, vole moju žensku snagu. No, kad sam upoznala muža, bio je stegnut, malo se opirao, a i prvog sam ga zvala van. Trebao je doći na prvi spoj u 12, ali je stigao tek u 19 sati, oklijevao je'', prepričala je Indira.

Pogledaji ovo Indira Levak - 5 Celebrity Indira Levak zbunila je pratitelje objavom nove snimke, je li se to odlučila na veliku promjenu imidža?

Indira i Miroslav upoznali su se prije 11 godina u teretani. Svoju su ljubav okrunili brakom 2014. godine u maloj i intimnoj proslavi uz obitelj i prijatelje, a otad su postali nerazdvojni. Miroslav je postao Indirin menadžer, a par kao hobi skupa dizajnira i izrađuje moderni namještaj.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Navojec - 1 Goran Navojec - 2 Goran Navojec - 4 Goran Navojec, Mario Roth, Minea, Enis Bešlagić +26 Goran Navojec, Minea, Mario Roth, Enis Bešlagić Celebrity Navojec o komentarima koje dobiva na račun svoje transformacije o kojoj svi pričaju: ''Možda je i vrijeme da s 50 godina...''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj Ivanković i Ana Žulec Ivanković Domagoj Ivanković Domagoj Ivanković i Nika Barišić Domagoj Ivanković i Nika Barišić +18 In Magazin: Domagoj Ivanković - 5 Celebrity Josip iz Kumova pored lijepe supruge ne može skinuti osmijeh s lica, pogledajte kako izgleda njegova bolja polovica!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene