Sve joj savršeno pristaje!

Slavna Kosovarka u prozirnoj haljini ništa nije ostavila mašti na volju, a tek će vas iznenaditi koliko ju je jeftino platila!

Rita Ora - 1 Rita Ora - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 6 Rita Ora - 2 Rita Ora - 4 Rita Ora - 5 Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 5 Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 +19 Rita Ora - 6 Galerija

Rita Ora bila je na jednom događanju u prozirnoj haljini iz popularne irske trgovine robe, a platila ju je samo 22 dolara.

Slavna britanska pjevačica kosovskih korijena Rita Ora poznata je po tome da voli pokazati sve što joj je majka priroda dodijelila, a tako je bilo i ovog puta.

Rita je u prozirnoj haljini sa zlatnim tonovima prošetala koncert u O2 Shepherd's Empire zgradi, a pred blicevima paparazza vidjelo se da nije nosila grudnjak.

Haljina koja je lagano padala svima je odmah upala u oko, a tek kad vidite cijenu potpuno ćete se iznenaditi.

Naime, kako piše Daily Mail, Rita je ovu haljinu kupila u irskom trgovačkom lancu Primark i platila ju samo 22 funte.

Uz nju je kombinirala skupe Guccijeve sunčane naočale.

Što kažete na Ritinu haljinu od 22 funte?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Rita je inače rođena u Prištini 1990. godine, a kada joj je bilo samo godinu dana, njezina se obitelj preselila u London zbog, kako je jednom prilikom izjavila, progona nakon raspada Jugoslavije.

Za redatelja Taiku Waititija udala se u tajnosti u kolovozu prošle godine. Za njihovu vezu doznalo se u ožujku 2021. godine, a zaručili su se dva mjeseca prije vjenčanja.

Zbog svog isklesanog trbuha Rita je često tema medija, ali i čest klijent u teretani u Londonu, gdje je paparazzi uvijek vjerno čekaju ispred ulaza.

Pogledaji ovo Rita Ora Celebrity Premali gornji dio kupaćeg bio je glavni razlog zbog kojeg nitko nije skidao pogled sa slavne Kosovarke, a očito je i da je tijelo isklesala do maksimuma!

Pogledaji ovo Rita Ora - 1 Celebrity Rita Ora u seksi izdanju dodatno rasplamsala atmosferu na Eurosongu, a na pozornici se i skidala!

Pogledaji ovo Rita Ora Celebrity Slavna Kosovarka pohvalila se ubojitim mišićima, u sportskom kompletiću sve se jasno vidjelo!

Pogledaji ovo Rita Ora - 1 Celebrity Rita Ora ne propušta priliku pohvaliti se brutalnim trbušnim mišićima, za koje se pošteno namučila

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Svadba Marka Pjace i Marije Pavičić - 4 Svadba Marka Pjace i Marije Pavičić - 3 Svadba Marka Pjace i Marije Pavičić - 2 Svadba Marka Pjace i Marije Pavičić - 1 +20 Svadba Marka Pjace i Marije Pavičić - 7 Celebrity Tko je supruga Marka Pjace? U braku su tri godine, a ona mu je najveća podrška: "Odrekla se nekih stvari u životu da bismo bili zajedno..."

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Gvardiol i sestra Franka - 1 Joško Gvardiol - 2 Joško i Franka Gvardiol Joško Gvardiol i sestre - 1 +28 Joško Gvardiol i sestre - 2 Celebrity Joško Gvardiol na ljetovanju je u Hrvatskoj nakon Eura, a sad je pozirao sa starijom sestrom i otkrio gdje se nalaze!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene