njihova ljubavna priča

Tko je supruga Marka Pjace? U braku su tri godine, a ona mu je najveća podrška: "Odrekla se nekih stvari u životu da bismo bili zajedno..."

Svadba Marka Pjace i Marije Pavičić - 4 Svadba Marka Pjace i Marije Pavičić - 4 Marko Pjaca/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Svadba Marka Pjace i Marije Pavičić - 4 Svadba Marka Pjace i Marije Pavičić - 3 Svadba Marka Pjace i Marije Pavičić - 2 Svadba Marka Pjace i Marije Pavičić - 1 Svadba Marka Pjace i Marije Pavičić - 7 Marka Pjaca i Marija Pavičić Svadba Marka Pjace i Marije Pavičić - 5 Svadba Marka Pjace i Marije Pavičić - 4 Svadba Marka Pjace i Marije Pavičić - 3 Svadba Marka Pjace i Marije Pavičić - 2 +14 Svadba Marka Pjace i Marije Pavičić - 1 Galerija

Marko Pjaca bio je muškarac iz snova brojnim ženama, ali njegovo srce ipak je ukrala lijepa Marija s kojoj je u braku tri godine.

Mnogi naši nogometni reprezentativci su u sretnim brakovima, a među njima je i Marko Pjaca koji će uskoro ponovo postati igrač Dinama.

Kako u poslovnom, tako i u privatnom životu najveća mu je podrška supruga Marija Pavičić. Par se vjenčao 2021. godine nakon tri godine veze, a imaju sina Luku

Njihovo svadbeno slavlje održalo se u Zagrebu, a sve je djelovalo poput prave čarolije. Marija je blistala u elegantnoj vjenčanici s prorezom, a posebno su uvježbali i svoj prvi ples. Čarobnoj atmosferi pridonijelo je i puštanje lampiona.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Pjaca (@markopjacaofficial)

Za dobru zabavu u modernom šatoru sa staklenim stijenama i prepunom lampicama, bili su zaduženi Minea i Jole pa je zabava itekako bila za pamćenje.

Marko je ranije istaknuo da je sretan što je pronašao ženu poput Marije te je otkrio što najviše kod nje cijeni.

"Kod Marije najviše cijenim to što je uvijek uz mene. Odrekla se nekih stvari u životu da bismo bili zajedno i to mi je stvarno puno značilo. Mislim da mogu biti sretan što sam pronašao takvu ženu. Dosta smo sličnih karaktera, mirni i jednostavni ljudi. Ne mogu reći da živimo pretjerano dinamično, a upravo mi odgovara taj balans između nogometne energije i trenutaka za obitelj", rekao je Pjaca jednom prilikom za Story.

Marija je po struci fizioterapeutkinja, ali svoj privatni život voli čuvati podalje od javnosti.

"Više sam puta ja nju masirao nego ona mene. Mislio sam sve spojiti, žena mi je fizio, još će se brinuti za mene, ali ništa. Zadužen sam za smeće u kućanskim poslovima, to je moj posao", rekao je Pjaca svojevremeno u emisiji kod Roberta Knjaza.

Inače, Marija je postala poznatija javnosti kada je zajedno s Markom snimila kampanju za šampone za kosu, a fotografije pogledajte u našoj galeriji. 

Pogledaji ovo Vjenčanje Domagoja i Ivane Vide - 8 Nekad i sad Domagoj i Ivana Vida slave godišnjicu braka, prisjetili smo se njihovog raskošnog vjenčanja u Istri

Pogledaji ovo Zlatko i Davorka Dalić - 1 Celebrity Zlatku Daliću najveća je podrška samozatajna supruga Davorka, a iako ih rijetko vidimo zajedno, izbornik nikad nije skrivao koliko ju voli

Pogledaji ovo Helena Matić i Dominik Livaković - 4 Celebrity Ljubavna priča Dominika i Helene Livaković nije započela na prvi pogled, no zato je ove godine dobila najljepši mogući nastavak!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vera Wang - 3 Vera Wang - 2 Vera Wang - 1 Vera Wang - 5 +25 Vera Wang - 2 Celebrity Nema šanse da na prvu pogodite koji je rođendan ova žena proslavila: "Molim Boga da u sljedećem životu budem kao ti!"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Mindy Kalling - 3 Mindy Kalling - 5 Mindy Kalling - 1 Mindy Kalling - 2 +5 Mindy Kalling - 4 Celebrity Glumica iz hit-serije rodila u 46. godini, tajnu je vješto skrivala već mjesecima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene