kakva priča!

Zablistala u izlasku nakon što je u 49. godini rodila prvi put i postala majka blizanaca!

Hilary Swank Hilary Swank Profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Hilary Swank - 3 Hilary Swank - 2 Hilary Swank - 1 Hilary Swank - 4 Hilary Swank - 5 Hilary Swank - 4 Hilary Swank - 3 Hilary Swank Hilary Swank i Philip Schneider Hilary Swank i Philip Schneider - 3 +4 Hilary Swank Galerija

Hilary Swank zablistala je na premijeri svoga novog filma "Ordinary Angels" u New Yorku.

Holivudska glumica Hilary Swank bila je glavna zvijezda premijere svoga novog filma "Ordinary Angels", u SVA Theatre u New Yorku, gdje je zablistala u glamuroznom izdanju.

49-godišnja dvostruka dobitnica Oscara oduševila je prisutne haljinom otvorenih ramena koja je istaknula njezin bogati dekolte. Bio joj je to jedan od prvih izlazaka na crveni tepih otkako je prije deset mjeseci poželjela dobrodošlicu svojim blizancima Ayi i Ohmu, a s njom je bio i suprug Philip Schneider.

Pogledaji ovo Hilary Swank Celebrity Miljenica javnosti u 49. godini postala je majka blizanaca pa objavila fotografiju koja je sve dirnula

Hilary je ovih dana privukla pozornost svojih obožavatelja nakon što je konačno otkrila imena svoje djece objavivši na Instagramu njihovu rijetku fotografiju kojoj sjede na plaži, a pored njih su u pijesku bila ispisana njihova imena - Aya i Ohm.

"Čeka me naporan tjedan u talk showovima u kojima ću govoriti o svom novom filmu i zabavnom partnerstvu, ali shvatila sam da je dan bolji ako prvo sa svima vama podijelim imena svoje dvije male ljubavi. Sretno Valentinovo! P. S. Tko još ima bebe koje misle da je pijesak jestiv?" napisala je glumica tada u objavi.

Pogledaji ovo Hilary Swank - 1 Celebrity Slavna ljepotica postat će majka u petom desetljeću, a sada je ponosno istaknula poveći trudnički trbuh!

Hilary je djecu dobila djecu sa svojim suprugom Philipom početkom travnja 2023. godine, a ovih se dana vratila poslu, točnije promociji novog filma "Ordinary Angels".

Blizanci su prva djeca nje i Philipa, a nakon njihova dolaska na svijet podršku i čestitke uputile su im brojne slavne kolege.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jerko Leko i Ivana Jerko Leko Jerko Leko i Iva Šarić Jerko Leko i Iva Šarić +10 Jerko Leko i Iva Šarić Celebrity Bivši Vatreni Jerko Leko u tajnosti dobio treće dijete, evo i tko je njegova nova partnerica

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Dugandžić i Saša Vranković Petra Dugandžić i Saša Vranković Petra Dugandžić i Saša Vranković Petra Dugandžić +25 Petra Dugandžić Celebrity Domaća glumica otkrila da se razvela nakon 12 godina braka: "Nije se dogodilo naglo..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene