Uvijek svoja

Vratila se u prošlost: Možete li u ovoj malenoj rokerici prepoznati jednu od najljepših Hrvatica?

Franka Batelić Franka Batelić PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić je na Instagramu objavila fotografiju iz djetinjstva na kojoj ju nije lako prepoznati, a maskirana je u svog tada omiljenog pjevača.

Franka Batelić se vratila u neke davne dane svog djetinjstva i na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira s prijateljicom Reom, a čini se kako im nimalo nije bilo dosadno i kreativnosti im nije nedostajalo.

Pogledaj i ovo Franka Batelić Rijetko o njemu govori Franka Batelić ispričala što njen sin nikako ne voli: ''Ne želi me ni pogledati, on poludi!''

"Uvijek sam imala realne ciljeve. U ovoj fazi sam silno htjela biti Axl Rose. Dobro sam dogurala... Blizuuu sam. Rea prekrasne smo", napisala je Franku uz objavljenu fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Pjevačica je svoju glazbenu karijeru započela sa 16 godina u showu Nove TV "Showtime", a sve ostalo je povijest. Nedavno su osvanule fotografije baš iz toga razdoblja koje pokazuju koliko se Franka od tada promijenila, a ona je ovih dana snimila obradu pjesme "Watermelon sugar" Harryja Stilesa koju je snimila sa svjetski poznatim glazbenicima.

Na pjesmi su surađivali basist David Parks koji na svim glazbenim turnejama surađuje s Justinom Beiberom i Jason Derulom, klavijaturist Brockett Parsons među ostalima surađivao je i s P. Diddyjem, a trenutno svira s Lady Gagom, trubač Mike Cordone radi s najvećim svjetskim imenima pop glazbe, među kojima su The Jonas Brothers, Kanye West, Pharrell, Usher, Ricky Martin i Ariana Grande.

Gitarista Georgea Collinsa poznati gitarski magazin guitar.com prozvao je velikom glazbenom senzacijom, dok je Saša Maček poznat hrvatskoj publici kao bubnjar EDM/POP grupe Cheatcodes, a surađivao je i s Lauv, Steve Stylesom, Wow Jonesom i Danom Richardsom, te saksofonist Joshua Kovacevic, član hrvatskog ska benda October Light, koji nastupaju od SAD-a, Europe, pa čak do Egipta.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i princ William (Foto: Getty Images) +0 Kate Middleton i princ William (Foto: Getty) Zanimljivosti William i Kate sklopili tajni dogovor: On nije htio čuti za vjenčanje s njom, a ona se poslužila ženskom taktikom?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene