zaljubila se

Podijelio je snimku zbog koje Nives Celzijus nije mogla skinuti pogled s njega, a i on sam priznaje da mu je to bio najdraži trenutak

Fabijan Pavao Medvešek - 1 Fabijan Pavao Medvešek - 1 Nova TV 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Fabijan Pavao Medvešek - 2 TLZP: Fabijan Pavao Medvešak kao Frank Sinatra Fabijan Pavao Medvešek - 1 Fabijan Pavao Medvešek - 2 Fabijan Pavao Medvešek - 3 Fabijan Pavao Medvešek - 4 Fabijan Pavao Medvešek - 5 Fabijan Pavao Medvešek - 6 +0 Fabijan Pavao Medvešek - 9 Galerija

Fabijan Pavao Medvešek otkrio je kako mu je transformacija u Franka Sinatru u showu "Tvoje lice zvuči poznato" bila omiljena, a zbog nje je dobio velike pohvale Nives Celzijus.

Fabijan Pavao Medvešek objavio je video svoje najdraže transformacije u showu "Tvoje lice zvuči poznato"

Pogledaj i ovo Ivana Husar Mlinac, TLZP završila i na televiziji! Bivšu Divasicu kamere ulovile u urnebesnom trenutku, a sve zbog zapečenog graha: "Sad se svi smiju i snimaju me..."

Naime, mladi glumac je posebno uživao kada je dobio priliku da preobrazi u Franka Sinatru, jednog od najutjecajnijih i najpopularnijih umjetnika 20. stoljeća.

"Jedna od definitivno najljepših večeri u cijeloj sezoni jer rijetko kad u životu imaš priliku nositi odijelo i pjevati toliko veliku pjesmu. Od trenutka kada sam završio s ovom emisijom sam u pregovorima s produkcijom da mi poklone ovo odijelo rađeno po mjeri i još uvijek se nismo dogovorili...", napisao je Fabijan pokraj snimke svog nastupa.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fabijan Pavao Medvešek (@fabijanfr)

Pratitelji su Medvešeka počastili komplimentima. "Najbolji nastup", "Obožavam te", "Bravo", "Po meni jedan od najljepših i najdražih nastupa, od tebe, od pjesme, od svega!! Toliko predivno izvedeno, čak sam, moram priznati malo pustila suzu jer si bio divan, divan ti, divna pjesma, predivno, stvarno, za ovo imam samo riječi hvale za ovo. Bravo. Od mene očekuj veliku podršku", komentirali su. 

Inače, upravo je ova transformacija oduševila cijeli žiri, a posebno Nives Celzijus. "Pa ja sad više ne znam da li moja neurotska mašinerija za ocjenjivanje sada uopće radi ispravno kad si ti u pitanju jer evo kolege su rekle svoje mišljenje, meni je ovo bilo savršeno u svim pogledima, ne mogu te ni gledati, volim te, ja sam se zaljubila'', komentirala je NIves u svom stilu.

Ni voditeljica Maja Šuput nije ostala ravnodušna. "Bože kako je lijep'', rekla je Maja. 

Sve novosti pratite na službenoj stranici showa ''Tvoje lice zvuči poznato''.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jenna Jameson (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Šokantne transformacije koje su javnost ostavile u čudu: Toliko su smršavjeli da ih je teško prepoznati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene