Mama se javila u komentaru!

Ella spustila hejterima zbog negativnih komentara i odglumila majku Danijelu: ''Mene je sramota, zašto se toliko operiraš?''

Ella Dvornik Ella Dvornik Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 +19 Ella Dvornik - 1 Galerija

Ella Dvornik na Instagramu je objavila video u kojem se na sarkastičan način osvrnula na negativne komentare koje dobiva.

Influencerica Ella Dvornik podijelila je na svojem Instagramu video u kojem je na smiješan način pokušala prikazati kako se influenceri nose s ružnim komentarima, to jest kako javnost i pratitelji misle da se nose. 

Pogledaj i ovo Ella Dvornik nije znala što sa sobom Ella Dvornik razmišlja o profilu na stranici za odrasle? Novim videom sve je zbunila: ''Neću vam lagati''

Naime, između ostalog, snimila je i izmišljeni poziv svoje majke Danijele Dvornik, što je većini bio pravi hit. 

"Mene je sramota pred prijateljicama, zašto se toliko operiraš? Više ne sličiš ni na koga, molim te, više me ne zovi."

Ispod videa influencerica je stavila samo niz emotikona smajlića koji plaču od smijeha. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Pjevač Luka Nižetić odmah joj je poručio: "Ovo je sve" i niz emotikona gorućih vatrica, a javila se i Iva Šarić s istim komentarom.

"Mater je sve", "Ajme ovo je urnebes", "Danijela je pokorila", "Kako dobro", "Ella svaka čast", "Predobro", "Neka si ti njima rekla", "Ali kako si Danijelu skinula", "Kraljice", pisali su ispod objave njezini obožavatelji.

U komentarima joj se poslije viđenog javila i majka Danijela. 

''Ja te se nikad ne bih odrekla, to je nemoguće, pa taman ne ličila na nikoga'', rekla joj je. 

Ella je u ovom videu također priznala i koliko je estetskih zahvata radila. Nabrojala je grudi, botoks, zube i nos, a nedavno je otkrila i koje je iznose platila za te zahvate.

"Kad mi netko kaže da sam lijepa bez šminke… Fileri, operacija nosa, baby botoks, krunice, navlake, mostovi, implantati", pobrojala je svoje zahvate u videu koji je jednom prilikom objavila na svojem profilu na Instagramu te je tada zaključila: "Tko nema u genima, ima na rate."

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +15 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Nekad i sad Fotka Simone Mijoković iz 2007. pokazala kakvim je razuzdanim životom tada živjela, prozirna odjeća nije joj predstavljala problem

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica i Iris Rajčić - 1 Ana Gruica i Iris Rajčić - 2 Ana Gruica i Iris Rajčić - 4 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić +21 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Celebrity Poznate Splićanke u zajedničkom izlasku pokazale svoje čari, a jedna je riskirala s izrezom kakav se ne viđa često!

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene