korisne smjernice

Ella Dvornik bila na darivanju krvi pa dala i nekoliko savjeta svima koji planiraju napraviti isto

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ella Dvornik donirala je krv u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a istaknula je nekoliko savjeta svima koji namjeravaju učiniti isto.

Poziv za dobrovoljnim darivanjem krvi upućen je svim zdravim punoljetnim građanima Hrvatske, jer se ne zna koje će krvne grupe biti potrebne i u kojim količinama nakon razornog potresa koji je u utorak pogodio središnju Hrvatsku, a odazvao se veliki broj građana. Među njima je i influencerica Ella Dvornik, koja je na Facebooku objavila da je bila na darivanju krvi u Petrovoj bolnicu u Zagrebu, ali i nekoliko korisnih savjeta.

Pogledaj i ovo Ella Dvornik "Strše čavli..." Ljutita Ella Dvornik okomila se na političare pa pokazala što ju je to razbjesnilo u Zagrebu: "Sramota kako izgleda već godinama!"

"Ako ćete ići donirati krv u Petrovu: Ja sam stigla u 11h. Red je bio u zmijici skroz do rotora! (Crtež je u prilogu, ovo crveno su sve kao ljudi). Svako malo prođu sestre s kavom i čajem, sokovima i slatkišima. Pekare i restorani su im isto donosili neke sitnice za ekipu koja je stajala u redu i za osoblje. Energija je pozitivna i dobra, i ljudi se stalno priključuju. I pričaju jedni s drugima", piše Ella te dodaje:

"Međutim! Meni je trebalo 7 sati da dođem na red! Ako odete u Petrovu 3 donirati krv, dobro se obucite i ponesite nešto za jest za svaki slučaj. Nemate di sjest! Satima stojite isključivo na nogama dok ne uđete u zgradu (ako netko ima neke poteškoće i ovo mu je dobar info) ako vam nije hitno, probajte rađe iduci tjedan jer mislim da su u ova dva dana baš puno skupili i nema potrebe da 7 sati stojite vani i čekate. Ako je red do kud je bio danas onda znate koliko ćete čekati , 7 sati. Nitko ispred mene nije napustio red. Svi su hrabro stajali i čekali, svih tih 7 sati! I stari i mladi! Neki su izlazili sretni jer su darivali krv, a neki su i nakon 7 sati čekanja bili odbijeni. U jednom trenu su morali zaustaviti ljude da se priključuju redu, jer ne bi do ponoći svi stigli. Jako je bitno da vam je željezo dobro - pregledavat će vam zeljezo i ako je nisko nećete moć donirati. Isto tako morate imati dobar tlak.
Pojedite nešto prije da vas ne uhvati nesvjestica. Ako ste stranci bez državljanstva neće moći donirati krv, bez obzira što imate boravište itd. Eto nadam se da sam pomogla. Pusa svima", poručila je Ella u objavi.

Ako cete ici donirati krv u Petrovu: Ja sam stigla u 11h. Red je bio u zmijici skroz do rotora! (Crtez je u prilogu,...

Posted by Ella Dvornik on Wednesday, December 30, 2020

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Valentić (FOTO: Instagram) Mario Valentić (FOTO: Instagram) Mario Valentić - 3 Mario Valentić - 4 +1 Mario Valentić (FOTO: Instagram) Celebrity Mario Valentić podijelio snimku i fotografije iz kuće u rodnoj mu Petrinji: "Hvala svima na pomoći"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene